Астроном обяви: Вече е направен двустранен контакт с извънземни (+снимки)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

На 3 и 4 ноември в Хасково се проведе уникална международна конференция. От цял свят пристигнаха учени, които представиха различни аспекти за НЛО и извънземни

Инициатор на тази мащабна световна конференция е проф. Лъчезар Филипов.

извънземни

Имън Ансбро обяви, че вече е осъществен двустранен контакт с извънземни

Проф. Филипов е учен със световно признание и безспорен авторитет.

По негова покана в Хасково пристигнаха авторитетни учени, за да представят своите доклади. Те долетяха от Италия, САЩ, Великобритания, Ирландия,  Русия и Норвегия. Към тях се присъединиха българските учени проф. Филипов и проф. Бойко Рангелов.

Програмата беше наситена от интересни събития. Събитието донесе изключителен интерес както от страна на млади хора, така също и от българи на преклонна възраст.Първият доклад, който беше представен пред повече от 140 души в Парк хотел „Европа”, беше на домакина проф. Филипов.

Особен интерес предизвика докладът на Имън Ансбро. Имън Ансбро обяви, че през 2016 г. е реализиран двустранен контакт с извънземни. Това е станало по линия на програма SETI в Кингсланд.

Земните астрономи имали информация, че в продължение на две години извънземни са проявявали интерес към планетата Земя. Контактът е иницииран от жителите на Земята и се оказал изненадващ за извънземните.

Това е станало само преди 2 години. Имън Ансбро вярва, че този контакт ще се задълбочи и ще даде положителни двустранни резултати.

Снимки от събитието можете да разгледате ТУК.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар