Астроном обяви: Вече е направен двустранен контакт с извънземни (+снимки)

0
406

На 3 и 4 ноември в Хасково се проведе уникална международна конференция. От цял свят пристигнаха учени, които представиха различни аспекти за НЛО и извънземни

Инициатор на тази мащабна световна конференция е проф. Лъчезар Филипов.

извънземни
Имън Ансбро обяви, че вече е осъществен двустранен контакт с извънземни

Проф. Филипов е учен със световно признание и безспорен авторитет.

По негова покана в Хасково пристигнаха авторитетни учени, за да представят своите доклади. Те долетяха от Италия, САЩ, Великобритания, Ирландия,  Русия и Норвегия. Към тях се присъединиха българските учени проф. Филипов и проф. Бойко Рангелов.

Програмата беше наситена от интересни събития. Събитието донесе изключителен интерес както от страна на млади хора, така също и от българи на преклонна възраст.



Първият доклад, който беше представен пред повече от 140 души в Парк хотел „Европа”, беше на домакина проф. Филипов.

Особен интерес предизвика докладът на Имън Ансбро. Имън Ансбро обяви, че през 2016 г. е реализиран двустранен контакт с извънземни. Това е станало по линия на програма SETI в Кингсланд.

Земните астрономи имали информация, че в продължение на две години извънземни са проявявали интерес към планетата Земя. Контактът е иницииран от жителите на Земята и се оказал изненадващ за извънземните.

Това е станало само преди 2 години. Имън Ансбро вярва, че този контакт ще се задълбочи и ще даде положителни двустранни резултати.

Снимки от събитието можете да разгледате ТУК.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.