Оставиха Мая Манолова без служебен автомобил, тя пътува с обществения транспорт (+видео)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Мая Манолова заяви, че нищо не е в състояние да я спре да си върши работата. Седна в междуградския автобус и потегли към хората в нужда

Без да иска, Мая Манолова за пореден път вдигна своя рейтинг.

Мая Манолова

Мая Манолова в автобуса към Стара Загора

След промяна в Правилника за работа на НСО (Национална служба за охрана) стана ясно, че на националния омбудсман не му се полага служебен автомобил и охрана.

В интернет се появиха множество негативни коментари. Гражданите се сърдят, че кметът на София Йорданка Фандъкова се вози в Мерцедес S-класа със служебен шофьор. Мая Манолова пътува из цялата страна и за нея такова удобство не е необходимо.

Мая Манолова се качи в автобуса от София за Стара Загора.Видеото долу, което Нова ТВ пусна, много бързо събра огромен брой гледания.

Националният омбусман каза, че нищо няма да я спре да бъде при хората и да си върши работата.

Мая Манолова заяви, че докато изпълнява тази длъжност нищо няма да може да я спре да бъде в онази част на страната, в която имат нужда от нея. Без значение какво би й коствало това. Но самата тя сподели пред ТВ медии, че не може да си позволи личен автомобил и шофьор, за да пътува из страната.

С чувство за хумор Мая Манолова заяви, че има огромен избор от превозни средства – автобус, влак, метро, тролей.

А шофьорът, който кара автобуса от София до Стара Загора се оказа бивш служител на НСО. Г-жа Манолова отново използва своето чувство за хумор, че отново ползва услугите на НСО.

С или без чувство за хумор, новото положение се оказа пълна излагация.

Когато Европа научи, че ни побърка с подигравки.

Междувременно съпругът на Мая Манолова Ангел Найденов получи награда за принос в развитието и утвърждаване на българските въоръжени сили. Г-жа Манолова написа, че много се гордее с успеха на нейния съпруг.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар