Кое мистично създание сте? (II част)

0
288

Проверете на кое мистично създание отговаря зодията ви

Ако ви е интересно да научите кое мистично създание сте, то можете да го направите бързо и лесно в следващите редове.

мистично
Проверете на кое мистично създание отговаря зодията ви

Ще ви разкрием кое е онова мистично създание, отговарящо на вашата зодия и определящо до голяма степен характера и разбиранията ви.

Ето кое е вашето мистично създание спрямо зодията ви:

Везни
Вашето мистично създание, е силфида (въздушна фея), която е повече от прекрасна. Въздушните феи използват само бяла магия. Те винаги са откровени и са от малцината, които успяват да останат над битовизмите. В този ред на мисли представителите на този знак, са изящни и елегантни по природа. Те обичат да правят добрини и не обръщат внимание на материалните неща. Везните са непоправими идеалисти. Онзи, който успее да забележи тази им черта, е истински късметлия.



Скорпион
Мистичното ви създание, е фениксът, който се изправя срещу опасностите, не се страхува от тъмнината и има способността да се върне дори от ада, при това по-силен отпреди. По същия начин представителите на зодията преживяват много тежки неща, но това не може да ги сломи. Те винаги се борят и успяват да възкръснат от пепелта. Те са свикнали с болката и тя отдавна не ги плаши. Дори напротив, знаят, че ще ги направи по-силни отпреди.

Стрелец
Вашето мистично създание, е кентавърът. Имайки предвид, че то е получовек, полукон, то успява да съчетае най-силните черти и от двете страни. Това, което зарежда с енергия Стрелците, е природата. Те обожават разходките и пътешествията. Обичат да са в движение, дори и да нямат ясна посока. Могат просто да се скитат в търсене на нещо вълнуващо.

Козирог
Козирозите и мистичното им създание – елф, се отличават с обаятелност и блестящ ум. При все, че са могъщи и трупат богатство с лекота, никога не парадират с това. Потайни са и предпочитат да си вършат работата, вместо да се хвалят. Казано с други думи – те са здраво стъпили на земята.

Водолей
Предвид, че наименованието на зодия Водолей идва от вода, то няма начин да не си приличат с речните нимфи. Те се явяват като посредници между земния и водния свят. Мълвата носи, че нимфите нямат душа. Именно поради тази причина се смятат за мистичните създания на зодията, която често бива определяна като незаинтересована, безсърдечна и разсеяна. Истината е, че те силно се надяват да срещнат човек, който ще се възхити на красотата им и ще им подари част от душата си.

Риби
Те също са изключително емоционални и чувствителни като русалките. Мечтаят като тях и често се потапят в необятното си въображение. То е толкова необятно, колкото и океаните, в които се гмуркат сирените. Обичат изключително силно и любовта им е способна да направи невъзможното възможно, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.