Научете коя планета ръководи живота ви (II част)

0
415

Можете лесно да отличите хората, родени под влиянието на Венера

Колкото и невероятно да ви звучи, е факт, че всеки един човек попада под влиянието на дадена планета.

планета
Можете лесно да отличите хората, родени под влиянието на Венера

Под влиянието на коя планета сте, можете да научите в следващите редове. Нужно е само да откриете рождената си дата.

Ето под влиянието на коя планета попадате:

ЛУНА – 22 юни-01 юли; 13-22 ноември; 1-10 март
Още от древни времена Луната е тази, която привлича вниманието на учени и астролози и предизвиква редица загадки. Смята се, че хората, които са под нейното покровителство, са необикновени. Те са романтични, чувствителни и са склонни към резки промени в настроението. Не е изключено да са зависими от близките си, но понякога разчитат само и единствено на себе си. На първо място в техния живот, са семейството и любовта. В същото време обаче не забравяйте, че тези хора могат да бъдат твърде обсебващи и подозрителни.



СЛЪНЦЕ – 31 март–09 април; 23 юли–01 август; 13-21 декември
Тези хора притежават рядката способност да внесат светлина дори и в най-мрачната ситуация. Едва ли за някого това е изненада, като се има предвид, че те са под покровителството на най-голямата звезда – Слънцето. Те са изключително щедри и са сред малцината, които успяват да запазят детската си душа. Тези хора, са изключително открити личности. Освен това притежават способността да открият доброто във всяка една ситуация. Много често тези хора заемат високи позиции и избират професии, свързани с творчество. Обичат, когато получават внимание от хората около тях. За тях е от огромна важност да са не само обичани, а и ценени.

ВЕНЕРА – 21-30 април; 01-10 юни; 14 септември-03 октомври; 01-10 януари; 09-18 февруари
Всеизвестен е фактът, че тази планета носи името на древната римска богиня на красотата и любовта. Можете лесно да отличите хората, родени под влиянието на тази планета. Това се дължи на факта, че те са изключително романтични, грижовни, тактични и страстни към всички красоти, които са около тях. Най-често се ориентират към професиите, които са свързани с изкуство. За тях най-важното нещо в живота им е семейството и никой, и нищо не е в състояние да ги убеди в обратното. Разбира се под влиянието на тази планета се раждат и представители на силния пол. Мъжете под влиянието на Венера, са невероятни бащи. Дамите, родени под влиянието на тази планета са пазачи на семейното огнище. Заради това те винаги получават възхищението на околните.

След като вече знаете под влиянието на коя планета попадате, можете да си направите кажете дали наистина тези характеристики отговарят до голяма степен на характера ви. Под влиянието на кои планети, са оставащите рождени дати, можете да научите в третата част, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.