Научете коя планета ръководи живота ви (III част)

0
503

Хората, родени под влиянието на Уран, са изключително изобретателни, интуитивни и оригинални

Както стана ясно от първите две части на този материал, всеки един човек е под влиянието на дадена планета или звезда.

планета
Хората, родени под влиянието на Уран, са изключително изобретателни, интуитивни и оригинални

Именно тя е неговият покровител. За да разберете под влиянието на коя планета сте, е нужно да откриете рождената си дата в редовете по-долу. Прочетете характеристиката, отговаряща на рождената ви дата и ще научите доста неща за себе си, както и за тайните си страни.

Ето под влиянието на коя планета попада вашата рождена дата:

МЕРКУРИЙ – 01-10 май; 22-31 май; 24 август-03 септември; 14-23 октомври; 11-20 януари; 30 януари-08 февруари
Едва ли има някой, който да не знае, че тази планета се движи най-бързо в сравнение с всички останали. В древната римска митология това е било името на бога на печата и търговията. В този ред на мисли, едва ли ще се изненадате, че хората, родени под влиянието на тази планета не могат да си представят живота без движение и развитие. Мотото, което ги води е: „Днес е по-добре от вчера“. В главата им винаги се въртят изключително амбициозни планове за бъдещето. Те са хора на действието и няма никакво съмнение, че щом са решили нещо, ще го постигнат. За тях е без значение през какви трудности ще им се наложи да преминат по пътя към успеха. Сред тях има много изследователи, бизнесмени, учени и пътешественици и предвид природата им, това не е изненадващо.



УРАН – 11-21 юни; 04-13 октомври; 21-29 януари
Планетата Уран носи името на древния гръцки бог на небето. Хората, родени под влиянието на тази планета, са изключително изобретателни, оригинални и интуитивни. Освен това, те са уверени в себе си и действията си. Често пъти действията им се доближават до голяма степен на тези на хората, родени под патронажа на Марс, но в по-лек вариант. Огромната им сила и енергия е скрита дълбоко в тях.

ПЛУТОН – 02-12 юли; 24 октомври-02 ноември; 11-20 март
Тази планета носи името на древния римски бог на подземния свят. Това, което притежават хората, родени под нейно влияние, са невероятните организационни умения. Те могат да контролират отлично всяка една ситуация и да дадат перфектни съвети. Те лесно могат да се докопат до политиката или да заемат ръководни постове в сферата, в която се развиват. Понякога са прекалено емоционални и не могат да се контролират.

НЕПТУН – 13-22 юли; 03-12 ноември; 19-29 февруари
Тази планета носи името на древния гръцки бог на потоците и моретата. Хората, родени под нейно влияние, са много меки и не могат да издържат на трудности. Често пъти се затварят в себе си, след като претърпят неуспех. Притежават страхотна интуиция и са надарени с невероятен талант. Достигат до огромни висоти, ако успеят да развият лидерските си качества, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.