Отец Минко говори за силата на Василиевите молитви (+видео)

0
1768

Василиевите молитви са силни. С тях могат да бъдат лекувани болни хора и да бъдат разваляни черни магии. Лично отец Минко ги е използвал в своята духовна работа

На 8 май 2018 г. се представи пред Господа отец Минко Казаков от Русе.

отец Минко Василиевите молитви
Отец Минко говори за силата на Василиевите молитви

Той доживява до 86-годишна възраст. Целия си съзнателен живот посвещава на Бога и на хората.

Отец Минко си спомня срещите със Свети Серафим Соболев и софийски чудотворец.

Присъствал на неговите служби и бил благословен от владиката Серафим.През целия си живот отец Минко се старал да бъде свещеник, а не поп. Свещеникът се занимава със свещени Божии дела, а попът приема своята мисия като нормална работа.

Тези съвети давал на младите духовници, които постъпвали на работа в храмовете.

Отец Минко разказва, че вярващите имат особена нужда от два вида молитви. Това са  Василиевите молитви и Киприяновите молитви. Чрез тях стават големи чудеса, на които духовникът лично е присъствал.

Отец Минко прочел Василиевите молитви на дете, страдащо от епилепсия. Още на следващия ден то се почувствало много добре. Отец Минко прочел три молитви. След тях детето повече не направило епилептичен припадък.

Има свещеници, които не вярват, че черните магии съществуват. Но отец Минко лично се е сблъсквал с подобни проблеми.

Млада жена имала направена черна магия. Отец Минко чел и на нея Василиевите молитви.

Заради магията в продължение на 3 месеца жената отказвала да се храни и да приема течности. Била отслабнала. Близките й мокрели устата с малко вода. Жената престанала даже да говори.

След първия ден, в който били прочетени молитвите, жената за първи път проговорила и казала, че е гладна. След като приключило четенето на Василиевите молитви тя се възстановила напълно.

Не пропускайте видеото долу. Предаването “Вяра и общество” с автор и водещ Горан Благоев го подготви в памет на отец Минко Казаков.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.