Тези домашни трикове за красота ще са от полза на всяка дама (I част)

0
250

Със сигурност всеки един от тях ще ви е от полза

Ще ви разкрием няколко изключително полезни домашни трикове за красота, които със сигурност ще са от полза на всяка представителка на нежния пол.

красота
Със сигурност всеки един от тях ще ви е от полза

Неслучайно козметичната индустрия е изключително успешна. Факт е, че всички дами се стремят към нея по един или друг начин.
При все, че всяка дама би искала да е красива и поддържана, е факт, че не всяка може да си позволи скъпите продукти.

Ето тук, мили дами, идва добрата новина. Този факт не трябва да ви звучи отчайващо, тъй като можете да постигнете така желаната красота и с домашни средства и трикове.
Именно такива средства и трикове за красота ще ви разкрием в следващите редове.

Ето ги и тях:



Избелване на кожата
Колкото и невероятно да ви звучи, можете да избелите кожата си със същия ефект като на скъпите продукти, използвайки картоф. Да, става дума за съвсем обикновен картоф. Имайте предвид, че потъмняването на кожата под мишниците се дължи основно на редовната употреба на дезодоранти. Първият вариант за премахването им, е използването на специален крем, който освен, че струва доста скъпо, не е подходящ за чувствителна кожа. Затова той автоматично отпада и стигаме до употребата на картофа в тази ситуация. Достатъчно е да настържете 1-2 картофа на ситно ренде, след което да изцедите сока им и да намажете с него подмишниците си. Ако прилагате този трик редовно, резултатите няма да закъснеят.

Коса
Едва ли има дама, която не иска да има красива, лъскава и здрава коса. Е, това също е лесно постижимо, благодарение на едно изключително ефективно и в същото време достъпно във финансово отношение средство. Може би някои от вас вече са се досетили, че става въпрос за бирата. Тя е полезна не само за бъбреците, а и за косата ви. Достатъчно е да си купите една бутилка тъмна бира, отворете капачката й и я оставете да престои една нощ. На сутринта измийте косата си, както обикновено, след което нанесете бирата. Оставете я да действа 15 минути, след което я изплакнете.

Кожата под очите
За никого не е тайна, че кожата под очите, е един от важните моменти за красотата на всяка дама. Освен всичко друго, трябва да ви предупредим, че това средство за поддържане добрия вид на кожата под очите, ще ви се стори доста шантаво. Е, след като ви предупредихме, можем спокойно да кажем, че става въпрос за хемороиден крем. Да, правилно прочетохте. Просто нанесете тънък слой хемороиден крем под очите си и го оставете да действа 3-5 минути. Той не само ще успокои възпаленията, а и ще я хидратира отлично, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.