Тези домашни трикове за красота ще са от полза на всяка дама (II част)

0
240

Можете да се погрижите добре за вида си и с минимални средства

За никого не е тайна, че дамите са способни да дадат луди пари за красота. И, в следващите редове сме ви подготвили доста изненади, които отначало ще ви изумят, но на по-късен етап ще се убедите, че те наистина действат безотказно.

красота
Можете да се погрижите добре за вида си и с минимални средства

Става въпрос за няколко изпитани домашни трика за красота, благодарение на които ще спестите солидна сума пари. За никого не е тайна, че продуктите за красота, особено онези от тях, които са сочени за качествени, са изключително скъпи. В този ред на мисли малцина са дамите, които биха могли да си ги позволят.

Е, това далеч не означава, че ако нямате солидни финансови приходи, не трябва да се грижите за своята красота. Това може да се случи също толкова ефикасно и с домашни средства. В следващите редове ще ви запознаем именно с тези домашни средства за красота.

Ето ги и тях:



Кора от банан
Вероятно и вие като мнозина изхвърляте кората от банан, без да си давате сметка каква хубава работа би могла да свърши. Обелете кората на един добре узрял банан. Трябва беленето да се случи така, че по кората да си остане целулозата – това е вътрешния слой на банановата кора, който е малко по-мек. След това изтънете достатъчно банановата кора и я сложете в устата си.

Обърнете я с меката част към зъбите ви. Потъркайте я няколко пъти в зъбите и я оставете за десетина минути в устата си. След това махнете банановата кора и изплакнете устата си с топла вода. Това лесно и бързо средство ще свърши отлична работа за избелване на зъбите. Прилагайте този лесен трик 1-2 пъти в седмицата и не след дълго ще можете да се радвате на бели зъби като на холивудските актьори. Сами можете да се уверите, че не винаги е нужно да се дават луди пари за какви ли не процедури.

Маслиново масло
Вероятно давате луди пари всеки месец за закупуване на продукти за почистване на грима. Е, тук е мястото да ви кажем, че този разход може да остане в историята, тъй като ще ви споделим изпитан и изключително ефикасен трик, с който можете да отстранявате безпроблемно грима.

Достатъчно е да поръсите малко зехтин върху памучен тампон и да изчистите лицето си. Той не само ще почисти грима, а ще овлажни кожата ви и ще я насити с полезни хранителни вещества. Още след първите няколко пъти, в които приложите този трик за почистване на грима и кожата на лицето, ще забележите, че тя изглежда по-сияйна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.