Позор! Юлиан Константинов се подигра с протестите

0
445

Юлиан Константинов направи нещо недопустимо в ефир!

Оперният певец Юлиан Константинов не е съпричастен с хората, които желаят по-добър живот за себе си. Той го показа в ефира на Нова телевизия.

Юлиан Константинов
Юлиан Константинов се изгаври с протестите

Както е известно, в момента текат масови протести в много от българските градове. Хората са излезли по улиците в търсене на по-добър жизнен стандарт.

Юлиан Константинов обаче явно не одобрява особено постъпката им, или поне така изглежда. Той направо се подигра с протестиращите с думите „От центъра до нас, което по принцип са 10 минути, станаха 45. Имаше някакви протестиии…голям майтап!“.

Очевидно певецът не одобрява протестите, които се случват в момента. Всеизвестен факт е, че брат му Пламен Константинов, който е по-известен измежду двамата, беше част от Реформаторския блок.



В отговор на протестите започна да се наблюдава известен спад в цените на горивата. Засега той е с около 0,05 лв. на литър, но се очаква да стане повече.

Все още се очаква решението на застрахователите, касаещо цената на „Гражданска отговорност“. Именно поскъпването й, за което се говори, че ще стане до 1000 лв. на година, е друга от причините за протестите.

Юлиан Константинов обаче очевидно има висок стандарт на живот и не се вълнува от живота на останалите българи. Изказването му в национален ефир срещна голяма критика от Слави Трифонов, който е съпричастен със ситуацията в България в момента.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.