Пълен годишен хороскоп за 2019 година – Лъв

0
449

Задава се изключително гореща любов на хоризонта на необвързаните

Е, дойде време и представителите на царствената зодия Лъв да научат какво вещае пълният годишен хороскоп за тях.

годишен хороскоп
Задава се изключително гореща любов на хоризонта на необвързаните

Имайки предвид факта, че новата година съвсем скоро ще потропа на вратата ви, е съвсем нормално да се вълнувате от предсказанията на пълния годишен хороскоп.

Ето какво вещае вашият пълен годишен хороскоп и с какво ще трябва да се справяте през новата година:

2019 година се очертава като изключително успешна за вас, дори и във финансов план. През първите шест месеца от годината именно вие ще се озовете в центъра на вниманието. Вашите постижения ще бъдат оценени изключително високо, а и занапред оценките на труда ви ще бъдат все по-високи и по-високи. Това означава, че тези оценки ще ви донесат и солидни финансови приходи.



През месец март предстои да станете любимци в отбора и не е изключено дори да ви посочат за лидер. Много е важно да не се главозамайвате и да успеете да преразпределите правилно силите си. Не прекалявайте! Помислете си добре за всичко онова, от което се нуждаете и не се впускайте в решаването на проблемите на други хора.

Ще се разкъсвате между любовта и семейството и това ще започне да ви напряга. Можете да се избавите от неприятната ситуация само като успеете да балансирате между важните за вас неща. През пролетта на 2019 година вниманието ви ще бъде привлечено от ново хоби.

Имате всички условия да създадете редица нови запознанства с интересни хора, чиято дейност ще ви впечатли. По всяка вероятност те ще са заети в сферата на изкуството, езотериката или нещо друго интересно, което ще привлече вниманието ви.

Не е изключено през този сезон да ви налегне доста тежка тъга. Именно хобито ви ще е това, което ще ви подейства като спасителен пояс.
Има голям шанс през лятото на 2019 година онези от вас, които все още не са открили половинката си, да го направят. Чувствата, които ще изпитате един към друг ще са толкова силни, че не е изключено дори да смените местожителството си.

Може да се преместите не само в друг град, а и в друга държава, както и да смените работата си. Семейните представители на огнената зодия ще бъдат завладени от страстна вълна, която ще поддържа жив огъня на отношенията им с партньора.

През годината ще трупате не само положителни, а и отрицателни емоции. Много е важно да си осигурите по-дълго време за почивки, по време на които да успеете да реанимирате качествено, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.