Смъртта на ЦСКА разтърси България: Милиони българи скърбят!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Голям удар за феновете на ЦСКА!

От 2 години насам ЦСКА е раздвоен, след като в “А” група играе ЦСКА-София, а в момента в “Б” група се подвизава ЦСКА 1948. Вторият тим обаче изживява последните си мигове в живота.

ЦСКА 1948

Sportal.bg разкрива от свои източници, че след края на сезона най-вероятно ще престане да съществува. Причината е финансова, като другият вариант е отново да тръгне от “А” окръжна група, както направи през 2016 г.

Sportal.bg разкрива от свои източници, че след края на сезона най-вероятно ЦСКА 1948 ще престане да съществува. Причината е финансова, като другият вариант е отново да тръгне от “А” окръжна група, както направи през 2016 г.

По-вероятно е обаче отборът да обяви фалит за вечни времена, защото дълговете са прекалено големи и трудно ще бъдат покрити, ако ще няколко обиколки през групите да се направят.

Въпреки че в момента ЦСКА-София е по-модерен и закупи емблемата на клуба, мнозина все още виждат в него истинския наследник на най-успешния българския клуб. Именно той наследи всички активи, но и всички пасиви на оригинала, но се оказа, че пасивите са повече и това ще бъде фатално.Милиони “червени” привърженици вече скърбят за любимия си отбор и отказват да припознаят другия. Нещо, което от Литекс обаче сториха преди 2 години.

Новината идва като голям удар за феновете, тъй като в момента отборът се намира в челото на Втора лига и дори заема място, даващо право на участие в бараж за влизане в елита. Явно обаче това влизане никога няма да се осъществи.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар