Смъртта на ЦСКА разтърси България: Милиони българи скърбят!

0
324

Голям удар за феновете на ЦСКА!

От 2 години насам ЦСКА е раздвоен, след като в „А“ група играе ЦСКА-София, а в момента в „Б“ група се подвизава ЦСКА 1948. Вторият тим обаче изживява последните си мигове в живота.

ЦСКА 1948
Sportal.bg разкрива от свои източници, че след края на сезона най-вероятно ще престане да съществува. Причината е финансова, като другият вариант е отново да тръгне от „А“ окръжна група, както направи през 2016 г.

Sportal.bg разкрива от свои източници, че след края на сезона най-вероятно ЦСКА 1948 ще престане да съществува. Причината е финансова, като другият вариант е отново да тръгне от „А“ окръжна група, както направи през 2016 г.

По-вероятно е обаче отборът да обяви фалит за вечни времена, защото дълговете са прекалено големи и трудно ще бъдат покрити, ако ще няколко обиколки през групите да се направят.

Въпреки че в момента ЦСКА-София е по-модерен и закупи емблемата на клуба, мнозина все още виждат в него истинския наследник на най-успешния българския клуб. Именно той наследи всички активи, но и всички пасиви на оригинала, но се оказа, че пасивите са повече и това ще бъде фатално.



Милиони „червени“ привърженици вече скърбят за любимия си отбор и отказват да припознаят другия. Нещо, което от Литекс обаче сториха преди 2 години.

Новината идва като голям удар за феновете, тъй като в момента отборът се намира в челото на Втора лига и дори заема място, даващо право на участие в бараж за влизане в елита. Явно обаче това влизане никога няма да се осъществи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.