Нели Конуей с ексклузивно интервю за TOPactualno.com (ЧАСТ 1)

1
815

Специално за всички читатели на TOPactualno.com Нели Конуей  беше така любезна да даде ексклузивно интервю, от което можете да научите невероятно полезна информация

Сърдечно благодарим на Нели Конуей за отзивчивостта да отговори на всички наши въпроси, при това повече от изчерпателно.

Искрено се надяваме да бъдем полезни на всички българи, които осъзнато са поели по пътя на своето духовно развитие и усъвършенстване.

Със съветите на Нели Конуей можем да постигнем изключително много.

Понеже интервюто са получи доста дълго, ние го публикуваме в 5 поредни части. Информацията е голяма по обем и изисква тя бъде препрочитана и добре обмислена.Приятни минути в компанията на прекрасната Нели Конуей и нейната огромна мъдрост, в компанията на Ангелите и другите светли същества, които постоянно са около нас.

nely
Нели Конуей и нейното първо ексклузивно интервю за Топактуално.ком Сн: Личен архив на  Nelly Coneway

1.Уважаема Нели,

През декември 2014 г. ти проведе своя първи семинар в България, за който разбрахме, че е преминал при страхотен успех. Как ти би коментирала твоята първа реална и директна среща с българите, докато ги учеше да се отпускат, да медитират, да виждат Ангелите?

Много се зарадвах да видя препълнена зала с толкова мили, сърдечни и отворени към висшата мъдрост хора. Атмосферата беше неописуема, чувствах ги много близки, всички бяхме едно голямо семейство, където всеки можеше да сподели без да се страхува, да получи любов, подкрепа и вдъхновение.

На няколко пъти така се развълнувах, че щях да се разплача като ги гледах как бързо попиваха всичко. Явно отдавна бяха чакали момента да се свържат със своите ангели и духовни водачи, да повярват, че могат да го направят, някой да им вдъхне увереността, че Ангелите съществуват и че са винаги с нас.

2. След толкова години далеч от България и от българите, ти си пропътувала стотици хиляди километри, срещнала си хора от различни раси и култури, била си на някои от най-духовните места по света, как намираш нашата страна и българите днес?

Страната ни винаги е била много красива и хората с огромен потенциал. Този път българите ми се видяха много отчаяни и огрубели, няма човечност и топлота във взаимоотношенията, тона с който се говори ме подтискаше, сякаш постоянно се карат и са недоволни, дори близки хора. Загубила се е сърдечността в отношенията между хората, милостта към ближния, към животните и природата.

3. Сега подготвяш втори семинар на 9 и на 10 май 2015 г. в София, за който и ние пуснахме материал, с който поканихме нашите читатели да се включат в Ангелския семинар ТУК. Имаш възможност и сама лично да отправиш покана към всички да станат част от онази емоция, която предстои да се случи на 9 и 10 май в София. Какво би им казала, ако все още се колебаят дали да се запишат?

Тези семинари ще ви помогнат да повярвате в себе си, да намерите признанието си, ще повишите самочувствието си и ще се освободите от стари травми и негативни програми, които сте научили от други хора.

Ангелите ще повишат вибрациите ви и от песимист и черноглед ще започнете да виждате хубавото в живота, ще намерите мястото си и ще знаете как да използвате природните се дарби, талантите, с които сте дошли на този свят, да помогнете на другите.

Ще работим и на прошката, защото без нея си като роб на миналото и ни можеш да успяваш без да срежеш нишките с миналото и с хора, които са те травматизирали и донесли болка и разочарование, време е да отвориш място за нещо ново и хубаво сега, да живееш в настоящето.

Аз чакам с голямо нетърпение семинарите, защото виждането на аурата и изчистването и, отварянето на чакрите с ангелите, предаване на лечение на разстояние, телепатията, всичко това са знания, които са възможни да бъдат припомнени.

Знаели сме ги в Атлантида, Лемурия, Египет, по времето на Христос, и сега все повече хора ще се отварят. В България видях и срещнах много сродни души, които познавам от тези времена.

Сега пак сме тук, защото светът има нужда от помощта ни, затова има нужда да си спомним кои сме и да го използваме за доброто, за светлината.

Част 2 от интервюто с Нели Конуей можете да прочетете ТУК.

Част 3 ТУК.

Част 4 ТУК.

Част 5 ТУК.

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. BLAGODARYA NA VASHETO PREDAVANE CE NI ZAPOZNAHTE SAS NELI KONYEI I CE NI DADOHTE DA MOJE DA KONTAKTYVAME CE TYA E BLAGORODNA I BLAGOSLOVENA I POMAGA NA VSICKI NAS MNOGO SME KOITO JELAEME NELI KONYEI VINAG DA E SAS NAS I NA VAS BLAGODARYA MNOGOO SAS OBIC I BLAGODARNOSTI ZA VSICKI VAS

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.