Пълен годишен хороскоп за 2019 година – Козирог

0
520

Годината се очертава като положителна за вас

Вашият годишен хороскоп вещае, че Годината на земната свиня ще ви даде всичко онова, от което имате нужда.

годишен хороскоп
Годината се очертава като положителна за вас

При все, че представителите на зодия Козирог обичат всичко да върви по предварително начертания план, то е добре да сте подготвени за редица неочаквани изненади. Въпреки това те ще са доста приятни.

Предстои в живота ви да настъпят големи промени. Според вашия годишен хороскоп, те ще са свързани с промяна на местожителството или пък на работното ви място.
Пролетта на 2019 година ще ви даде възможност да реализирате голяма част от мечтите си. Това ще ви даде много по-голяма увереност в способностите и таланта ви.

Като цяло няма да е грешка, ако кажем, че годината се очертава като положителна за представителите на зодия Козирог. Ще успеете да завържете много нови познанства. Немалка част от тези хора може да станат ваши бизнес партньори в бъдеще.
Онези от вас, които са самотни, може да имат доста ярка афера с интересен човек.



През летния сезон всичко в личния ви живот ще върви както трябва. Не само ще успеете да укрепите отношенията с половинката си, а може би ще започнете да мислите и за сватба и то още през есента.

През 2019 година ви предстои да проведете редица ключови срещи, които могат да променят изцяло живота ви.
Не е изключено да получите предложение за брак, желаната позиция на работното си място, а жените може да бъдат изненадани от бременност или пък предложение за брак
За ваше огромно щастие пречките не само в личния, а и в професионалния ви живот, ще са минимални. Все пак трябва да има и такива, за да може да се зарадвате на успехите си.

През есента е много вероятно да получите повишението, което очаквате от дълго време.
Месец октомври се очертава като месец на изпитанията за вас, вещае пълният годишен хороскоп. Не е изключено да си навлечете здравословни проблеми заради физическото и емоционалното пренатоварване, на което сте подложени. Достатъчно е да си дадете нужната почивка, за да се нормализират нещата.

Декември месец ще е вашият мечтан подарък за годината. Именно това е периодът, в който ще можете да превърнете в реалност всичките си идеи и мечти. Някои от нещата може дори да надминат очакванията ви. Въпреки всичко, трябва да продължите да бъдете упорити и да дерзаете. Не си позволявайте да отпуснете гарда, тъй като това ще се окаже най-голямата ви грешка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.