Пълен годишен хороскоп за 2019 година – Водолей

0
953

Крайно време е да поемете инициативата във ваши ръце

Вероятно и вие представители на зодия Водолей, изгаряте от желание да научите какво вещае пълният ви годишен хороскоп за 2019 година.

годишен хороскоп
Крайно време е да поемете инициативата във ваши ръце

Както вече стана ясно, според китайския хороскоп 2019 година ще премина под знака на Земната свиня.

Ще започнем с радостната вест, че според вашия годишен хороскоп, 2019 година се очертава като изпълнена с редица успехи и всички те ще са големи.

Хороскопът за новата година вещае за представителите на зодия Водолей и сватба. Дърпахте се достатъчно дълго време, така че моментът вече е дошъл и не търпи повече отлагане. Дори самите вие си давате сметка, че връзката с вашия избраник е изключително силна.



През март-май 2019 година ще имате възможността да завържете много нови запознанства. Голяма част от тези запознанства ще изиграят ключова роля в професионален план.
Съветът на астролозите е да вземете решение към какви цели ще се стремите през 2019 година и да начертаете ясен план за изпълнението им.

Не се страхувайте, тъй като според вашия годишен хороскоп ще имате успех в почти всичко, с което се захванете. Най-хубавото от всичко е, че ще имате щастието постоянно да усещате подкрепата на любимия ви човек. Имайте предвид, че това далеч не означава, че можете да си позволите да се отпуснете.

Що се отнася до личния ви живот, то е крайно време да поемете поне за малко инициативата във ваши ръце.
Вашият годишен хороскоп вещае, че през лятото и есента на 2019 година ще имате възможността да отделите повече време за посещения на театри и ресторанти. Имате крещяща нужда от храна за душата, която най-после ще успеете да задоволите.

През октомври ще усетите прилив на енергия и нови сили. В случай, че искате да постигнете всичко онова, което в началото на годината си поставихте като цели, е нужно да отхвърлите всички предложения за почивка.

Колкото и невероятно, и несправедливо да ви звучи, точно в момента, в който впрегнете сили за осъществяването на проекта си, ще получите редица предложения за забавления и почивка. Не се изкушавайте! Сега не е време за това. Следвайте стриктно плановете, които сте начертали за изпълнение на целите си, ако искате да постигнете успех. В противен случай горчиво ще съжалявате.

Именно това е основният закон на успеха – да не се отклонявате от плановете си.
Ако трябва да обобщим с няколко думи 2019 година за вас, то това е времето, в което ще можете да преместите планини, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.