Нели Конуей с ексклузивно интервю за TOPactualno.com (ЧАСТ 4)

0
510

В тази част от интервюто с Нели Конуей ще научите неочаквано любопитна информация за нейния духовен наставник д-р Дорийн Върчу и  как Ангелите влизат в контакт с нас

Ако не сте прочели предишните части от специалното интервю, което прекрасната Нели Конуей даде за всички българи, можете да го направите още сега.

Част 1 ТУК.

Част 2 ТУК.

Част 3 ТУК.



nelly
Винаги трябва да благодарим, ни учи Нели Конуей Сн: Личен архив на Nelly Coneway

7. Нели, наред с всички други ангажименти, ти си намерила време да напишеш и 5 книги – „Откровения в Холивуд“, „Кураж“ „Revelations“, „Българи от старо и по-ново време“, „Талант“. Как ти би представила пред българския читател своите книги? Какво те провокира да ги напишеш и какво послание си вложила в тяхното съдържание? В момента подготвяш ли ръкопис за нова книга?

В продължение на много години бях журналист и благодаря на Бога, срещнах се с изключителни хора, много талантливи българи по света. Книгите са ми за успели българи в Америка и по света, техните невероятни истории и съвети.

Имам и още една книга, Tokyo Memories, която написах след като отидох за първи път в Япония и се запознах с изключително талантливи и успели българи в страната на изгряващото слънце.

В момента завършвам новата ми книга Angels Are Real, която излиза на английски и на японски език, надявам се и в България да бъде публикувана. Книгата съдържа невероятни истории с Ангелите, Архангелите, Богородица, Исус Христос и ще помогне на много хора да се свързват по-лесно с техните ангели и водачи.

8. Разкажи ни нещо повече за твоята духовна учителка чаровната д-р Дорийн Върчу. На българския книжен пазар има много преведени нейни книги, свързани с Ангелите. Например как се запознахте? Имаш ли любимо преживяване или специална случка с нея, която би искала да споделиш с читателите на ТОПактуално.ком.

Д-р Дорийн Върчу е един от хората, които най-много обичам и уважавам, тя изцяло промени живота ми.

Благодарна съм й, че ми помогна да започна да живея съдбата си, това, за което съм дошла на този свят. Запознахме се пред 2008 г. вследствие не серия от случайности.

По това време работех в сп-е LA Yoga, Ayurveda and Health Magazine и един ден книга падна от рафта и то точно в краката ми.

По-късно разбрах, че Архангел Рафаел е който слага книги точно пред теб, за да им обърнеш внимание, тъй като са свързани с мисията ти в този живот.

Аз работех като маркетинг директор на списанието и се занимавах с рекламите, не с писане, и като падна книгата, наведох се, вдигнах я и мислех да я дам на някой от редакторите да напишат ревю за книгата, но ме привлече корицата – имаше много красив ангел с звезда в сърцето. Сърцето ми подскочи, защото събуди стар спомен в мен от когато бях много малка и един голям Ангели идваше при мен в стаята да ме пази, защото много се страхувах от тъмното.

Зачетох се в книгата и не я оставих докато не я прочетох цялата. Оказа се, че тя е написана от ученичка на Дориин, която всъщност е walk-in (уалк ин) същество от друга планета, което слязло като доброволец на Земята, използвайки тялото на жена, която не била щастлива на Земята и искала да си отиде вкъщи, та авторката разказва много интересни неща за това и за ангелите.

Два дни след като ангелите ми напомниха за себе си, от списанието ме изпратиха на едно събитие, за което да напиша статия след това. Нямахме достатъчно редактори и знаеха, че аз също пиша и ме изпратиха.

Знаех само, че Дориин и Джеймс Ван Прааг имат събитие заедно в японския театър в Уест Холивуд. Джеймс е един от най-известните медиуми в света и по това време имаше тв шоу, което майка ми гледаше редовно, знаех за него, но не знаех нищо за Дорийн, не бях чела нито една от книгите й.

Всичко стана много бързо и нямах време да правя рисърч, доверих се на журналистическата си интуиция.

Отидох на събитието и там установих, че театърът е продаден отдавна, всички места са заети, а за журналисти могат да влязат само ако някой не дойде. Стоях и нещо отвътре ми казваше, че е много важен този ден за мен, че трябва да вляза. Помолих се на Михаил, ангелът който винаги е с мен.

Още не бях свършила с молитвата си и човекът от организаторите излезе и каза, че има само 7 свободни места и започна да брои журналистите, които могат да влязат. Аз бях последния щастливец, № 7. С думи не мога да опиша какво изпитах, беше едно вълшебство, свят, който бях забравила, но в който с радост се върнах отново, чувствах се у дома, всичко за което говореха бях го изпитала, видяла, усетила, чула от моите ангели, но не бях си и помисляла да то споделя открито, та аз работех в националната телевизия, вестници, списания… Наистина се чувствах на седмото небе.

Оказа се, че това беше представянето на новата книга на Дорийн, „Ангелите на Соломон“, която и до сега ми е любимата. След представянето на книгата изчаках на дългата опашка да ми разпише книгата, а и да говоря с нея за списанието. Толкова се притеснявах, сърцето ми биеше лудо и нямах търпение да науча повече за ангелите от тази вълшебна жена с невероятно присъствие и хиляди ангели около нея.

Дори нищо да не знаеш за ангелите, когато си около Дорийн ти усещаш присъствието на много голяма сила, много ангели, любов и светлина. Както си стоях на опашката изведнъж тя погледна към мен, очите ни се чуха и тя стана от стола си, дойде при мен и започна да ме прегръща сякаш се знаем с години.

Толкова топлота и толкова любов, разтопих се… Хем се притеснявах, защото я виждам за първи път, хем знаех дълбоко в сърцето си, че винаги съм я познавала. Това е един от моментите в живота ми когато времето спря, няма материя, няма пространство, само любов и една висша сила, която ни движи напред. Знаех, че е трябвало да се срещнем и че тя има важно място в живота ми. Спомням си, че тя постоянно ми повтаряше, че трябва да отида в Хаваи другия месец, че ще ме види отново.

Най-после разбрах, тя ми казваше за предстоящият и сертификационен курс за ангелски терапевт в Кона, големия остров на Хаваи. Разбира се, че много исках да отида, особено като усетих нейната любяща енергия и вълшебството на ангелите, но US $7,777 за курса, плюс хотел и храна за една седмица и самолетния билет от Лос Анжелис до Хаваи, всичко това беше непосилно за мен, самотна майка. Дорийн ми каза да помоля ангелите за помощ и аз го направих.

Горещо им се помолих и истинско чудо стана, успях да намеря средствата и да изкарам сертификационния курс на Дорийн. Два месеца след курса стана катастрофата, джип ме блъсна докато пресичах на пешеходната пътека в Бевърли Хилс, остави ме неподвижна за много време.

Благодарение на Дорийн и ангелската и терапия, и кундалини медитациите, успях да се възстановя. Разбрах защо е било толкова важно да се срещна с нея, да изкарам курса й и да науча ангелското лечение – те спасиха живота ми.

Живея втори живот и съм много благодарна, че Господ ми даде възможността да съм това, което съм, да помагам на другите. Когато ме питат какво работя отговарям – правя хората щастливи, напомням им за потенциала вътре в тях и за това, че не са сами и ангелите да винаги с нас да ни помагат да вървим нагоре.

Друга интересна случка с Дорийн – по време на сертификационния й курс за напреднали в Хаваи, тя ни учеше как да направим здравно четене на клиента като затворим очите и като цветен скенер да сканираме човека от горе до долу да видим органите, аурата, чакрите и т.н. Аз затворих очите, но веднага си помислих: “О, Дорийн, изключено, това е невъзможно за мен.” Даже се усмихнах.

Въпреки, че в залата имаше 400 души тя ме чу и каза на микрофона: “Нели, затвори очи и го направи. Ти можеш да виждаш.” Засрамена последвах съвета на учителката ми, въпреки, че егото ми пак се опитваше да ме убеди, че нищо няма да мога да видя, другите са много по-напреднали от мен, аз начинаеща и т.н.

За моя най-голяма изненада изведнъж започнах да виждам като скенер от главата до петите, мозъка, всичко с големи детайли, не само го виждах, но ангелите ми даваха важна информация за здравето на моя клиент. Когато попитах ангелите защо досега не съм го правила, те казаха, че ние хората често решаваме, че нещо е невъзможно и дори не опитваме, егото ни саботира още преди да направим опита, затова колкото повече медитираме, толкова по-рядко егото ще ни отклонява от пътя ни.

Част 5 прочетете ТУК.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.