Ето как да избегнете появата на рани от първото носене на новите обувки (II част)

0
377

Всяко едно от тези средства действа безотказно

Всяка дама е наясно с факта, че обуването на нови обувки може да стане причина за образуването на неприятни и доста болезнени рани.

обувки
Всяко едно от тези средства действа безотказно

Освен това не можете да отречете, че новите обувки носят смесени чувства. От една страна е радостта от новата придобивка. От друга обаче е добре познатото и неприятно усещане от неприятните рани, които се появяват след първия път, в който излезете с тях.

Можете да избегнете втората част като се доверите на няколкото изпитани и лесни трика, които ще ви представим в следващите редове. Благодарение на тях ще можете да се насладите на новата си придобивка, без да се притеснявате, че ще ви се образуват рани.

Ето кои са триковете, които ще ви позволят да се насладите изцяло на новите обувки, без каквито и да било притеснения:



Бебешка пудра
Дори и да не разполагате с такава „екстра“ в дома си, лесно можете да се снабдите с нея от всяка аптека. При това няма да ви струва никак скъпо. Поръсете я върху стъпалата си, преди да обуете новите си обувки. Бебешката пудра ще намали значително триенето. Ако пък времето е достатъчно хладно, че налага носенето на чорапи, то тогава трябва да се уверите, че краката ви са максимално сухи, преди да обуете обувките си.

Рол-он
Рол-он-ът може да си използва не само против изпотяване. С него можете да намажете страничната част на стъпалото, пръстите и петата. По този начин ще намалите значително триенето. Казано с други думи, този трик действа също като бебешката пудра. Това означава, че ако не разполагате с бебешка пудра у дома, можете да я замените без никакъв проблем и с рол-он.

Хидратиращ крем
Тук е моментът да споменем, че можете да получите отличен резултат от този метод само в случай, че обувките ви, са от естествена кожа. В противен случай няма да отбележите успех с този трик.
Та, ако сте си купили обувки от естествена кожа, можете да намажете вътрешната им част с ходратиращ крем. Може би се чудите по какъв начин ще ви помогне той? Истината е, че кремът ще направи кожата по-мека, а това автоматично означава и че ще е много по-удобна за носене.

Лед
Напълнете найлоново пликче с вода и го поставете в обувките си. След това сложете обувките в найлонов плик, завържете го и го приберете във фризера. Вторият плик се слага с цел изолация, защото все пак във фризера обичайно се държат храни. Оставете ги да престоят там за една нощ. Когато на сутринта ги обуете, ще установите, че са се разширили значително. Не прекалявайте с пълненето на плика с вода, за да не се окаже, че обувките ви, са станали много по-широки, отколкото е трябвало, пише zdrave.to.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.