Гаджето на Петя Дикова я срази: Никога няма да се ожени за нея!

0
5406

Илиян Любомиров, с когото Петя Дикова си ляга от над една година, не я иска за невеста!

Любовта между Петя Дикова и Илиян Любомиров от доста време вълнува любителите на клюките. Двамата са заедно от миналото лято и вече дори живеят под един покрив.

Петя Дикова и Илиян Любомиров
Петя Дикова няма да стане никога съпруга на Илиян Любомиров

Оказва се обаче, че това не е достатъчно за поета да предложи брак на своята половинка. Той призна в ефира на Нова телевизия, че е против брака и не иска да се жени.

Той работи в „На кафе“ от няколко месеца. Там е в ролята на ко-водещ, която изпълнява още с Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов, Ева Веселинова и Андреа Бандова.

Водещата Гала обаче го провокира да разкаже повече за себе си и Пипи по отношение на брака. Тогава той каза, че тя не иска, но си пролича, че това е неговото становище по въпроса и едва ли го е съгласувал с любимата си.



Юлиан Константинов се намеси, сякаш да доунищожи Илиян, като каза, че няма жена, която да не иска да се види като булка. Нещо, което действително е доста разпространена теза.

Според слуховете поетът не желае да се жени по финансова причина. Той не иска да дава огромни суми за организацията на една сватба, която с Петя Дикова би била наистина пищна и съответно още по-скъпа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.