Автомобилен състезател изригна срещу протестите: Който протестира, е Бай Ганьо!

0
442

Протестите накараха Йово Станчев да намеси Бай Ганьо в родната ни действителност!

Протестите срещу високите цени в България не обединиха народа, а той продължава да бъде на различни мнения по основни въпроси. Един от тях е автомобилният състезател Йово Станчев, който си позволи да определи протестиращия българин като Бай Ганьо.

Бай Ганьо
За Йово Станчев протестиращият е Бай Ганьо

Йово публикува във Фейсбук много интересно слово, в което обвинява за случващото се самия човек от народа. Според него, българинът няма никаква култура, образование, мързи го, не може да шофира добре, а иска да живее добре.

Идеята на Станчев е, че обикновеният човек трябва да започне с промяната от себе си, преди да я търси в другите. Явно е привърженик на фразата „За да вземеш, трябва да дадеш“.

По-надолу в коментарите му се вижда, че той определя и политиците ни като Бай Ганьовци. Не ги дели от цялото и смята, че си заслужаваме управниците.



Разбира се, публикацията му срещна много критики. Около 300 човека са я коментирали, но толкова са я и споделили. Много са мненията по въпроса с протестите, които в момента бушуват в държавата.

Само преди минути Йово изтри публикацията си, но ние успяхме да я заснемем преди това. Ето какво написа той и скандализира обществото!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.