“Самоубийството” на Слави Трифонов разтърси държавата: Борисов си извади пищова в ефир!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Слави Трифонов сам се закопа и вече никой не му вярва!

Претендиращият за честен и служещ на хората шоумен Слави Трифонов уби политическото си бъдеще с интервюто, което проведе с Бойко Борисов снощи. Дългия през цялото време беше по-нисък от тревата, с което доказа, че не е против статуквото, а напротив.

Слави Трифонов и Бойко Борисов

Слави Трифонов предаде народа пред Бойко Борисов

Водещият не зададе нито един неудобен въпрос на премиера. Нямаше нито един въпрос за протестите, ниските заплати и пенсии, а всичко се въртеше около проблема с горивата. Даже не го запита за майките на деца с увреждания и защо Валери Симеонов подаде оставка чак един месец след началото на протестите.

Върхът обаче дойде на въпроса за външния дълг на България. Тогава Борисов си извади най-спокойно лист от джоба, на който му бе написан отговора. По този начин стана ясно, че той не чува за първи път въпроса и предварително му е било съобщено какво ще бъде питан.

Има огромна вероятност министър-председателят нарочно да е извадил пищова в ефир и по този начин да е целял да злепостави Слави Трифонов. Да покаже на зрителите кой командва парада и така да унищожи напълно шоумена.В интернет ври и кипи след това интервю. Журналистката Соня Колтуклиева дори го определи като самоубийство на тв водещ, което не е далеч от истината.

Факт е, че хората, които повярваха на Слави и гласуваха за референдума му, сега се чувстват измамени. На премиера толкова му хареса  интервюто, че се самопокани пак да участва. Това говори достатъчно.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар