„Самоубийството“ на Слави Трифонов разтърси държавата: Борисов си извади пищова в ефир!

0
400

Слави Трифонов сам се закопа и вече никой не му вярва!

Претендиращият за честен и служещ на хората шоумен Слави Трифонов уби политическото си бъдеще с интервюто, което проведе с Бойко Борисов снощи. Дългия през цялото време беше по-нисък от тревата, с което доказа, че не е против статуквото, а напротив.

Слави Трифонов и Бойко Борисов
Слави Трифонов предаде народа пред Бойко Борисов

Водещият не зададе нито един неудобен въпрос на премиера. Нямаше нито един въпрос за протестите, ниските заплати и пенсии, а всичко се въртеше около проблема с горивата. Даже не го запита за майките на деца с увреждания и защо Валери Симеонов подаде оставка чак един месец след началото на протестите.

Върхът обаче дойде на въпроса за външния дълг на България. Тогава Борисов си извади най-спокойно лист от джоба, на който му бе написан отговора. По този начин стана ясно, че той не чува за първи път въпроса и предварително му е било съобщено какво ще бъде питан.

Има огромна вероятност министър-председателят нарочно да е извадил пищова в ефир и по този начин да е целял да злепостави Слави Трифонов. Да покаже на зрителите кой командва парада и така да унищожи напълно шоумена.



В интернет ври и кипи след това интервю. Журналистката Соня Колтуклиева дори го определи като самоубийство на тв водещ, което не е далеч от истината.

Факт е, че хората, които повярваха на Слави и гласуваха за референдума му, сега се чувстват измамени. На премиера толкова му хареса  интервюто, че се самопокани пак да участва. Това говори достатъчно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.