Владо Николов падна много ниско: Под османска власт сме били по-добре!

0
557

Владо Николов взриви ефира с изказването си!

Волейболната легенда Владо Николов си навлече гнева на много зрители с изказването си във „Фермата“ снощи. Той взе отношение по един много наболял въпрос за нас, българите, а именно турското робство.

Владо Николов
Владо Николов разгневи зрителите

От дълго време има диспут по темата и дори се спори дали е имало присъствие или е било чисто робство. Очевидно бившият волейболист го определя като първото и дори така го нарече.

Той заяви на една от участничките, че в първите 300-350 години българите са живели добре под османска власт и дори са били по-добре, отколкото са били преди падането от иго.

„Живели сме много добре по време на османското присъствие. Проблемите ни започват, когато в Османската империя нахлува корупцията. Тогава започва да се издевателства над народа и да се разделя по вероизповедания. Ако искаха да ни отнемат религията, щяха да го направят. Просто не са искали.“ – каза Владо в ефир.



Изказването му срещна сериозни критики на Фейсбук страницата на „Фермата“. Там много зрители споделят, че са разочаровани от волейболната ни легенда.

„Този фашист Владо Николов като му харесва толкова Турция да заминава там е такива отрепки боклуци не искам да ми променят историята Били сме по-добре в турско робство дрън-дрън .“ – пише форумник.

Той го нарича „фашист“ заради друго негово изказване в същата вечер. Владо сподели, че ненавижда комунизма, защото за 40 години той почти е изкоренил източноправославието от България.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.