Голям удар за Слави: Изхвърлиха го от протестите заради интервюто с Бойко Борисов!

0
298

Слави Трифонов вече не е един от героите на протестиращите, те го заличиха!

Интервюто, което Слави Трифонов проведе с премиера Бойко Борисов в сряда вечер, му излезе през носа. Единственото, което спечели от него, е мимолетен висок рейтинг, но по-страшното е какво ще последва.

Слави Трифонов и Бойко Борисов
Слави Трифонов си изпати от поканата към Бойко Борисов

Много хора се чувстват измамени и предадени от Дългия, който не зададе нито един неудобен въпрос на министър-председателя. Дори на един от въпросите стана ясно, че между тях е имало предварително разбиране, защото Борисов извади готов лист с отговор.

Поведението на водещия, който мънкаше и заекваше пред премиера, отврати много българи. До сряда Слави беше даван от протестиращите като пример за промяната и мнозина дори виждаха в него желаното избавление. Сега обаче общественото мнение за него е точно обратното.

Показателно за това е, че негови песни вече не се пускат на протестите. Допреди няколко дни „Няма такава държава“ звучеше като химн от много коли на протестиращи, а сега това парче е строго забранено, както и всяко друго на шоумена.



„Подлъга ни да си мислим, че е различен, а и той се оказа част от тази гнила система. Отвратително поведение пред Бойко, още малко щеше на колене да му падне.“ – беснеят хората в интернет.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.