Месечен хороскоп Телец – декември 2018

0
360

Не се сърдете за дреболии, за да запазите спокойствието във връзката ви

Точният месечен хороскоп за зодия Телец вещае, че ще си дадете сметка, че най-добре е да не се претоварвате със служебни ангажименти, а всичко да е равномерно.

месечен хороскоп
Не се сърдете за дреболии, за да запазите спокойствието във връзката ви

За изненада на околните през декември ще се наблюдава известна летаргия в действията ви. Разбира се това неминуемо ще се отрази и върху хода на събитията.

Ако приемете тази ситуация спокойно и се отнесете философски, ще успеете да посрещнете пролетта с нови сили. Пред каквито и трудности да ви изправи животът, покажете, че сте издръжливи и търпеливи.

Любов и семейство
Според вашия месечен хороскоп през декември любовта ще тлее с мек пламък в сърцата ви. Страстта и нежността ще отстъпят място на спокойствието и умиротворението. Ще ви обземе мечтателно и дори леко меланхолично настроение. Това няма да продължи дълго и с приближаването на пролетта ще започнете постепенно да се оживявате. Всъщност няма нищо лошо в това чувствата ви да бъдат приглушени за известен период от време.



Ако не се сърдите за дреболии, връзката ви ще е спокойна и мирна. Предвид, че повечето от вас са доста рационални и консервативни, едва ли ще създадете преки конфликтни ситуации. В този период няма да ви се нравят промените и ще се опитате да окажете съпротивление на всяка една от тях.

Финанси и кариера
Не се очакват съществени промени в кариерен план, вещае вашият месечен хороскоп. Месецът ще ви създаде усещане за стабилност и спокойствие. Приемете за даденост от съдбата всичко онова, което ви се случва през този период. Колкото и нестандартни решения да вземат вашите партньори или шефове, това няма да наруши спокойствието ви. Не предприемайте кардинални стъпки и не си позволявайте да напуснете работа, не е сега моментът. Бихте могли да си позволите тази стъпка само в случай, че заплатата ви е твърде ниска. И все пак не забравяйте, че зимният период не е най-подходящият за търсене на нова работа

Здраве
В края на годината ще ви се наложи да балансирате натрупването от загуба на енергия. Ще успеете да избегнете опасното нервно свръхнатоварване в случай, че съумеете да балансирате между физическото и психическото равновесие. Няма да ви е лесно, но се налага да дадете всичко от себе си, в противен случай ще рухнете. Не е изключено да се появят и проблеми с вътрешните органи. Потърсете лекарска помощ, докато е време. Не отлагайте във времето, тъй като проблемът може да се задълбочи и да доведе до доста сериозни последствия, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.