Месечен хороскоп Лъв – декември 2018

0
371

През този месец ще усетите благоволението на съдбата

Според декемврийския месечен хороскоп, последният месец от годината се очертава като доста обещаващ за представителите на царствената зодия Лъв.

месечен хороскоп
През този месец ще усетите благоволението на съдбата

По-точно месецът ще е обещаващ по отношение на любовта. Ново запознанство може да промени изцяло живота ви.

Месецът ще поднесе редица шансове на необвързаните да срещнат сродната си душа. В кариерен план обаче ще е тишина и спокойствие. Месецът е изключително подходящ за интелектуално развитие. Обучението ще ви върви като по мед и масло.

Обърнете по-специално внимание в избора на подаръци за любимите ви хора. Добре е да обмислите много внимателно покупките си, тъй като до края на периода не се очаква увеличение на финансовите приходи. Не забравяйте, че трябва да заделите и малко средства, с които да посрещате разходите си след празниците. Избягвайте конфликтите и не си разваляйте по никакъв повод настроението точно преди Нова година.



Любов и семейство
В любовната сфера ви очаква голямо щастие.
Според декемврийския месечен хороскоп, сега е моментът, в който ще усетите благоволението на съдбата. Предстоят ви множество изненади. Месецът е много подходящ за брак. Ако пък създадете връзка през този месец, то трябва да знаете, че тя ще е много силна и трайна. Не е изключено точно сега да срещнете човека, когото сте чакали цял живот.

Онези от вас, които вече са открили партньора си пък ще се радват на стабилност и мир. За никого не е тайно, че царствената зодия е с импулсивен характер, но през този период не се очертават кавги. Моментът е благоприятен, за да уредите всички разногласия и да възстановите хармонията, която напоследък сякаш сте изгубили.

Финанси и кариера
Както вече споменахме в професионалната сфера ще е пълно затишие. Въпреки това финансовото ви състояние може да се определи като стабилно. Приходите ви ще са напълно достатъчни за нормален живот. Въпреки това не правете големи и необмислени покупки.

Не вземайте заеми. Най-добре ще е, ако успеете да посрещнете Нова година без дългове. Декември се очертава като изключително ползотворен и успешен за онези от вас, които се занимават с интелектуална или научна работа. Усилията ви без съмнение ще бъдат забелязани от шефовете и няма да останат невъзнаградени, вещае декемврийският месечен хороскоп.

Здраве
Здравето ви, е единственото нещо, което може да наруши спокойствието ви през декември. Съществува сериозен риск от получаване на тежка травма или пък настинка. Бъдете особено внимателни, за да избегнете проблемите. Най-голямо внимание проявявайте, когато работите в кухнята или пък с някакво електрическо оборудване, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.