Месечен хороскоп Дева – декември 2018

0
352

Крайно време е да си дадете малко време за почивка, тъй като умората си казва своето

Според вашия месечен хороскоп, Деви, през този период се създава сериозна промяна. Тя обаче в никакъв случай не трябва да буди притесненията ви, тъй като е за добро.

месечен хороскоп
Крайно време е да си дадете малко време за почивка, тъй като умората си казва своето

В първите дни от месеца обстоятелствата ще ви помогнат да решите стари проблеми. Не е изключено да ви се отдаде шанс да подобрите значително финансовото си състояние. В началото на месеца ще успеете да уредите битовите си проблеми. Възможно е да закупите имот или пък да се преместите на друго място.

Според точния месечен хороскоп в периода всяко ваше начинание ще лежи върху солидна основа, което означава, че успехът ви е повече от сигурен. До края на месеца ще отбележите значителен напредък. Мнозина от вас ще обърнат повече внимание на външния си вид, може да промените изцяло имиджа си.

Любов и семейство
Съдбата ще ви предостави множество перспективи в любовен план. Ако вече сте открили своята половинка, можете спокойно да й предложите брак. Астролозите съветват онези от вас, които тепърва стартират връзката си, да се срещате по-често един с друг в домашна обстановка. По този начин ще имате възможността да се опознаете по-добре в условията на домашния уют.



Онези от вас, които са семейни, ще трябва да обърнат повече внимание на децата през декември. Направете всичко по силите си, за да покажете на своите наследници, че винаги заставате зад тях и ги подкрепяте. Покажете им, че можете да им помогнете за разрешаване на проблемите, без значение от какво естество са те. Ако мислите, че детето ви крие нещо от вас, говорете откровено с него.

Финанси и кариера
В края на годината ще ви се наложи да поемете инициативата на работното ви място в свои ръце. Това ще е от огромна полза за успеха ви през този период. Може би сега е моментът да изненадате околните със знанията и уменията си. Не е изключено обстоятелствата да се стекат по възможно най-добрия за вас начин и да получите изключително лесно това, което искате. Някои от вас ще се издигнат в кариерата.
Ако кроите планове да смените местоработата си, бъдете подготвени, че настоящите ви шефове няма да ви пуснат безпрепятствено.

Здраве
Не се отнасяйте безразсъдно към здравето ви. Според декемврийския месечен хороскоп, през периода ще сте много уязвими и ще е повече от лесно да си „хванете“ сериозно заболяване. Дайте си повече време за почивка, тъй като умората ви определено си казва думата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.