Месечен хороскоп Везни – декември 2018

0
377

Обърнете сериозно внимание на хранително-двигателния ви режим

Декемврийският месечен хороскоп вещае, че представителите на зодия Везни, ще трябва да позабавят малко дейността си и да намерят повече време за самоусъвършенстване.

месечен хороскоп
Обърнете сериозно внимание на хранително-двигателния ви режим

Сега е времето да помислите за отминаващата година, давайки си сметка какво сте успели да свършите и в каква посока да продължите. Онези от вас, които са работили упорито, сега ще берат плодовете на своя труд. Ще можете да изпълните голяма част от мечтите си.

Не е изключено през последния месец от годината да получите така дълго чаканото повишение. Не забравяйте, че прекомерната ви любов към свободата може да ви създаде сериозни проблеми в семейството. Не е изключено заради някои от грешките си да изгубите вече спечелени позиции.

Любов и семейство
Вашият месечен хороскоп ви съветва през този период да се опитате да внесете малко повече забавление и щастливи мигове във връзката си. На помощ ще ви дойдат творческата жилка и естественото ви очарование. Сега е момента да покажете на партньора ви чувствата си. Възхищавайте му се по-често, той/тя безспорно ще оцени това.



Като цяло може да се каже, че периодът се очертава като доста стабилен и комфортен в любовен план. Разбира се няма да липсват дребни проблеми, които се появяват във всяка една двойка. Поради тази причина най-добре е да се заемете със създаването на семеен уют. В края на месеца може да възникнат разногласия в семейството, породени от разпределението на отговорностите. В крайна сметка ще успеете да се споразумеете за всичко.

Финанси и кариера
Ще се чувствате доста уверени в професионален план, вещае декемврийският месечен хороскоп. Може да стартирате нови проекти. Ще имате възможността да осъществите по-близка връзка с началниците ви. Благодарение на компетентността и професионализма, които притежавате, ще реализирате обещаващи идеи. Това ще доведе до значително подобрение на делата на компанията, в която работите. Въпреки това някои неща може да се объркат.

Избягвайте да критикувате публично началниците си, особено в края на месеца. В противен случай всяка от думите ви ще стигне до вашите шефове и ще ви се наложи да платите твърде висока цена за това. Ще изразходите доста време и усилия за преустройването на дома ви.

Здраве
Обърнете внимание на храносмилателната си система. Ако е нужно, променете диетата си, превръщайки я в по-балансирана. Гръдният ви кош също ще е доста уязвим, така че го пазете от контузии. Следете внимателно ежедневния си физически и хранителен режим. Не изключвайте упражненията, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.