Месечен хороскоп Скорпион – декември 2018

0
253

Необвързаните от вас да не бързат да се втурват в нови приключения

Декемврийският месечен хороскоп съветва представителите на зодия Скорпион да бъдат много внимателни по отношение на думите, които казват.

месечен хороскоп
Необвързаните от вас да не бързат да се втурват в нови приключения

Тъй като в този период емоционалността ви ще е твърде голяма, не е изключено да кажете нещо, което ще засегне благоприятно работната ви среда и отношенията ви с околните.

От голяма полза ще ви е, ако успеете да възстановите старите си запознанства. Опитайте се да гледате реално на нещата от живота, а не да живеете в свят на илюзии, въпреки че през декември това ще е много трудна задача.

Любов и семейство
Не е изключено поради голямото натоварване на работното ви място да си създадете проблеми в семейството, предупреждава декемврийският месечен хороскоп. Ако по-голямата част от годината е преминала под напрежение в семейството ви, декември също няма да е изключение. Въпреки всичко бъдете търпеливи – към края на месеца ситуацията значително ще се подобри. Съдбата ще ви предостави редица възможности да направите живота си по-добър.



Необвързаните от вас да не бързат да се втурват в нови приключения. По всяка вероятност новата ви изгора няма да остане за дълго време в живота ви. Не е изключено в една от причините за това да се превърне прекомерната ви любов, която го/я задушава.
Семейните от вас пък ще трябва да обърнат по-голямо внимание на децата си, съветва декемврийският месечен хороскоп. Ако усетят подкрепата и одобрението ви, до средата на декември ще ви зарадват с много добра новина.

Финанси и кариера
На работното си място ще дадете всичко от себе си, за да се покажете във възможно най-добрата светлина. Ще пожънете сериозно успехи благодарение на очарованието и привлекателността, които притежавате. В случай, че възникнат непредвидени трудности, не се срамувайте да потърсите помощ. Влиятелни хора може да ви помогнат и със съвет. Използвайте всички възможни средства за постигането на професионалните ви цели.

Отношенията в колектива също ще се подобрят значително, предвижда декемврийският месечен хороскоп. Фактът, че ще постигнете успехите си по абсолютно честен начин, ще предизвика възхищение и уважение у колегите ви.

Що се отнася до финансовата страна на нещата – не се очертават притеснения. По всяка вероятност шефовете ви ще оценят по достойнство работата ви и ще ви поощрят със солидно възнаграждение. Не е изключено да получите доход и от инвестиция, която сте направили преди време.

Здраве
Здравето ви ще е в отлично състояние. Обърнете внимание на храносмилателната си система, особено след средата на декември, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.