Месечен хороскоп Стрелец – декември 2018

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Наслаждавайте се на любовта си

Декемврийският месечен хороскоп вещае, че периодът ще е един от най-успешните за представителите на зодия Стрелец.

месечен хороскоп

Наслаждавайте се на любовта си

Колкото и голяма цел да си поставите през този месец, тя ще бъде постижима. Късметът ще е на ваша страна през този период. Възползвайте се максимално от този факт, за да осъществите всичките си планове. Не губете и секунда от времето, което е скъпоценно и извлечете максимума от всяка една ситуация.

Имайте предвид, че всяка възможност, която пропуснете, ще е безвъзвратно изгубена. Съдбата няма да ви даде шанс да компенсирате загубата, дори да положите допълнителни усилия. Сега е времето да положите основите на успеха, който ще пожънете през следващите няколко години. Колко голям ще е той, ще предопредели късметът на вашия знак.

Любов и семейство
През този месец ще се наслаждавате на любовта си, вещае точният месечен хороскоп. Докато някои ще предпочетат тихите и хармонични отношения, то други ще се втурнат в тях през глава. Не е важно какви ще бъдат действията ви. По-важното е да се радвате на живота с пълна сила, а не от части. Сега не само ще се предадете изцяло на любовта, а тя ще ви изпълни и ще засияете.Това чувство ще ви даде още по-голяма увереност, а самочувствието ще ви вдъхне такава сила, че ще можете да прескочите планини. Очарованието и харизмата ви ще са зашеметяващи. Периодът е изключително подходящ за укрепване на дългосрочната връзка или брака. Вероятно няма да успеете да спретнете сватбата на мечтите си през декември, но най-малкото бихте могли да изберете дата за това.

Семейните от вас ще успеят да си върнат изгубеното разбирателство. Хармонията и романтиката в отношенията ви, ще се подновят с нова сила. Дори не е изключено да отидете на втори меден месец, сочи вашият месечен хороскоп.

Финанси и кариера
Ако отдавна планирате да си намерите нова работа, то сега е периодът за това. Всичко ще се стече по начин, който ще е във ваша полза. Това далеч не означава, че трябва да разчитате само на обстоятелствата и да стоите бездейни. Дайте всичко от себе си. Всяко от усилията ви ще бъде оценено и възнаградено.

Здраве
През последния месец от годината ще се наложи да обърнете внимание на състоянието на сърцето и черния ви дроб. Не злоупотребявайте с алкохола, тъй като в противен случай тези два много важни органа може сериозно да пострадат. Опитайте се да бъдете сдържани и да държите нещата под контрол, въпреки препълнените празнични трапези, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар