Месечен хороскоп Стрелец – декември 2018

0
312

Наслаждавайте се на любовта си

Декемврийският месечен хороскоп вещае, че периодът ще е един от най-успешните за представителите на зодия Стрелец.

месечен хороскоп
Наслаждавайте се на любовта си

Колкото и голяма цел да си поставите през този месец, тя ще бъде постижима. Късметът ще е на ваша страна през този период. Възползвайте се максимално от този факт, за да осъществите всичките си планове. Не губете и секунда от времето, което е скъпоценно и извлечете максимума от всяка една ситуация.

Имайте предвид, че всяка възможност, която пропуснете, ще е безвъзвратно изгубена. Съдбата няма да ви даде шанс да компенсирате загубата, дори да положите допълнителни усилия. Сега е времето да положите основите на успеха, който ще пожънете през следващите няколко години. Колко голям ще е той, ще предопредели късметът на вашия знак.

Любов и семейство
През този месец ще се наслаждавате на любовта си, вещае точният месечен хороскоп. Докато някои ще предпочетат тихите и хармонични отношения, то други ще се втурнат в тях през глава. Не е важно какви ще бъдат действията ви. По-важното е да се радвате на живота с пълна сила, а не от части. Сега не само ще се предадете изцяло на любовта, а тя ще ви изпълни и ще засияете.



Това чувство ще ви даде още по-голяма увереност, а самочувствието ще ви вдъхне такава сила, че ще можете да прескочите планини. Очарованието и харизмата ви ще са зашеметяващи. Периодът е изключително подходящ за укрепване на дългосрочната връзка или брака. Вероятно няма да успеете да спретнете сватбата на мечтите си през декември, но най-малкото бихте могли да изберете дата за това.

Семейните от вас ще успеят да си върнат изгубеното разбирателство. Хармонията и романтиката в отношенията ви, ще се подновят с нова сила. Дори не е изключено да отидете на втори меден месец, сочи вашият месечен хороскоп.

Финанси и кариера
Ако отдавна планирате да си намерите нова работа, то сега е периодът за това. Всичко ще се стече по начин, който ще е във ваша полза. Това далеч не означава, че трябва да разчитате само на обстоятелствата и да стоите бездейни. Дайте всичко от себе си. Всяко от усилията ви ще бъде оценено и възнаградено.

Здраве
През последния месец от годината ще се наложи да обърнете внимание на състоянието на сърцето и черния ви дроб. Не злоупотребявайте с алкохола, тъй като в противен случай тези два много важни органа може сериозно да пострадат. Опитайте се да бъдете сдържани и да държите нещата под контрол, въпреки препълнените празнични трапези, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.