Месечен хороскоп Козирог – декември 2018

0
367

Сега не е моментът за смяна на работното място

Вашият месечен хороскоп, представители на зодия Козирог вещае, че най-накрая ще успеете да откриете занимание, което наистина ще ви е приятно.

месечен хороскоп
Сега не е моментът за смяна на работното място

Месецът е подходящ да съставите плановете и целите, по които да действате. Не е изключено в някои моменти да изпитвате съмнения по отношение на правилността на избора ви, но е много важно да не се поддавате на слабостите си. Бъдете решителни!

В този период обстоятелствата ще са на ваша страна, особено при общуването и убеждаването на околните. По пътя към целта обаче не е изключено да ви застигне разочарование. Много е важно да не попадате в негов плен и да продължите напред по предварително начертания план. Определено няма да ви е лесно, но не губете вяра.

Любов и семейство
През този месец мнозина от вас ще направят редица експерименти във връзката си, вещае декемврийският месечен хороскоп. Не е изключено вашите оригинални възгледи да не допаднат на партньора ви.



Онези от вас, които все още не са обвързани, също ще бъдат привлечени към нови усещания в любовта. Имайте предвид, че е много по-голяма вероятността да възприемат стремежите ви като нещо неприлично и доста обидно.

Семейните от вас пък ще срещнат неразбиране сред останалите членове на семейството си. Ако искате да се съберете заедно, за да решите конкретен проблем, ще е почти невъзможно, имайки предвид огромната заетост на всички. Исканията и молбите ви определено няма да бъдат чути, така че по-добре изобщо да не си хабите нервите. Подредете нещо в дома си или се заемете с друга полезна дейност, това определено ще ви помогне да се разсеете.

Финанси и кариера
Не е добра идея да променяте работното си място в края на годината, сочи вашият месечен хороскоп. Имайте предвид, че никак не е малък рискът да попаднете в ръцете на измамници. Дори и да не сте доволни от много неща на настоящето си работно място, не бързайте да напускате. Първо обмислете добре нещата. Съществува много голям риск условията на новото ви работно място да се окажат в пъти по-лоши от досегашните.

Заемете се с приключването на важни служебни дела. По този начин ще си освободите място за бъдещите постижения.
Що се отнася до финансите ви, там се очертават проблеми от рода на закъсняло плащане на заплата или пък забавяне на някакви пари. При все, че в този период не се очертава кариерно развитие, е добре да проявите търпение. В съвсем скоро време се задават положителни промени.

Здраве
Декември се очертава като доста травматичен период. Освен това се налага да сте твърде премерени във всичко, за да не си създадете сериозни здравословни проблеми точно преди Нова година, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.