Месечен хороскоп Водолей – декември 2018

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Ще се наложи да решите спешно някои проблеми

Според вашия месечен хороскоп в края на годината преобладаваща част от вас ще се чувстват твърде уморени. Поради тази причина ще ви се иска да зарежете всичките си задължения и да се отдадете на почивка.

месечен хороскоп

Ще се наложи да решите спешно някои проблеми

Искате поне за малко да се отпуснете и да прекарате времето си в спокойна и приятна атмосфера с любимите си хора. Не е изключено обаче последният месец от годината да ви сблъска с редица непредвидени ситуации, в които ще се наложи да действате самостоятелно.

Това положение ще изкара голяма част от вас от строя. Ще ви се иска да захвърлите всичко и да се уедините. Това обаче в никакъв случай няма да е във ваш интерес. По-добре се съсредоточете, съберете силите си и не позволявайте на унинието да ви превземе. Имайте предвид, че отчаянието и раздразнението няма да траят дълго време и съвсем скоро всичко ще е наред.

Любов и семейство
Според декемврийския месечен хороскоп през периода нещата така ще се подреждат, че често пъти любимият ви човек ще ви изнервя до краен предел. Контролирайте емоциите си и не се поддавайте на слабости, ако искате да избегнете кавгите и скандалите. През втората половина на месеца може би ще ви се отдаде възможност да прекарате почивните дни заедно с любимия си човек.Към края на месеца разногласията помежду ви ще стават все по-малко. Това означава, че ще имате възможността да прекарате новогодишните празници в непринудено веселие.
Семейните представители на зодията ще срещнат проблеми, които ще се наложи да решат по спешност. Ще успеете да туширате ситуацията, само ако проявите инициатива и не се смутите.
Ако обаче оставите нещата да се оправят от само себе си, в близко бъдеще се задават сериозни затруднения.

Финанси и кариера
В началото на месеца нещата определено няма да се случват така, както ви се иска. Ще ви се наложи да се справите с трудности, колкото и да не ви се занимава с тях. Преодолейте слабостите си, отхвърлете всички съмнения и започнете да действате. Не разчитайте на късмет що се отнася до финансите ви, а работете здраво, за да заслужите по-високо възнаграждение.

Здраве
Вашият месечен хороскоп сочи, че през последния месец от годината ще се чувствате доста уморени и апатични. Не е изключено някои от вас да изпаднат в депресия, макар и за кратко. За да се върнете отново към активния начин на живот, е нужно да си дадете малко почивка. Релаксиращите масажи също няма да ви се отразят зле, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар