Месечен хороскоп Водолей – декември 2018

0
311

Ще се наложи да решите спешно някои проблеми

Според вашия месечен хороскоп в края на годината преобладаваща част от вас ще се чувстват твърде уморени. Поради тази причина ще ви се иска да зарежете всичките си задължения и да се отдадете на почивка.

месечен хороскоп
Ще се наложи да решите спешно някои проблеми

Искате поне за малко да се отпуснете и да прекарате времето си в спокойна и приятна атмосфера с любимите си хора. Не е изключено обаче последният месец от годината да ви сблъска с редица непредвидени ситуации, в които ще се наложи да действате самостоятелно.

Това положение ще изкара голяма част от вас от строя. Ще ви се иска да захвърлите всичко и да се уедините. Това обаче в никакъв случай няма да е във ваш интерес. По-добре се съсредоточете, съберете силите си и не позволявайте на унинието да ви превземе. Имайте предвид, че отчаянието и раздразнението няма да траят дълго време и съвсем скоро всичко ще е наред.

Любов и семейство
Според декемврийския месечен хороскоп през периода нещата така ще се подреждат, че често пъти любимият ви човек ще ви изнервя до краен предел. Контролирайте емоциите си и не се поддавайте на слабости, ако искате да избегнете кавгите и скандалите. През втората половина на месеца може би ще ви се отдаде възможност да прекарате почивните дни заедно с любимия си човек.



Към края на месеца разногласията помежду ви ще стават все по-малко. Това означава, че ще имате възможността да прекарате новогодишните празници в непринудено веселие.
Семейните представители на зодията ще срещнат проблеми, които ще се наложи да решат по спешност. Ще успеете да туширате ситуацията, само ако проявите инициатива и не се смутите.
Ако обаче оставите нещата да се оправят от само себе си, в близко бъдеще се задават сериозни затруднения.

Финанси и кариера
В началото на месеца нещата определено няма да се случват така, както ви се иска. Ще ви се наложи да се справите с трудности, колкото и да не ви се занимава с тях. Преодолейте слабостите си, отхвърлете всички съмнения и започнете да действате. Не разчитайте на късмет що се отнася до финансите ви, а работете здраво, за да заслужите по-високо възнаграждение.

Здраве
Вашият месечен хороскоп сочи, че през последния месец от годината ще се чувствате доста уморени и апатични. Не е изключено някои от вас да изпаднат в депресия, макар и за кратко. За да се върнете отново към активния начин на живот, е нужно да си дадете малко почивка. Релаксиращите масажи също няма да ви се отразят зле, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.