Месечен хороскоп Риби – декември 2018

0
347

Не прекалявайте с физическото натоварване

Вашият месечен хороскоп за декември, представители на зодия Риби съветва да не се стремите да угодите на всички.

месечен хороскоп
Не прекалявайте с физическото натоварване

Много е важно да определите собствените си приоритети. Обърнете сериозно внимание на онази част от хората, с които ще ви се наложи да работите през този период. Имайте предвид, че тези хора ще окажат сериозно влияние върху кариерата ви.

Имате голям шанс да откриете вашите покровители, които ще ви помогнат благодарение на дългогодишния си опит и високия си социален статус. Има вероятност да бъдете поканени на среща в неформална атмосфера. Преди да дадете съгласието си помислете добре дали можете да имате пълно доверие на тези хора.

Любов и семейство
Бъдете малко по-решителни и вземайте по-често инициативата във ваши ръце, съветва декемврийският месечен хороскоп. Няма защо да ви е страх да направите първата крачка. Вероятно не всички отношения, които започвате в този период ще са сериозни и трайни. За сметка на това обаче многобройните приятни спомени, както и незабравимите моменти, ще са ви гарантирани. Опитайте се за изживеете мига, без да бързате да градите дългосрочни планове.



Онези от вас, които са в сериозна връзка, ще се уморят от непрестанните искания на половинката си. Това ще внесе допълнително напрежение в ситуацията. Все пак по един или друг начин ще успеете да подобрите значително атмосферата до края на месеца.

Доста напрегнати ще са и отношенията в семейните двойки. Множеството малки кавги и недоразумения ще ви изкарат извън нерви. Най-добре е да проявите повече търпение като се има предвид, че това са дребни неща, които спокойно можете да преживеете. Проведете нужните разговори и намерете компромисно решение.

Финанси и кариера
Финансовите рискове ще ви привличат като магнит през декември, предупреждава точният месечен хороскоп. Има вероятност да получите няколко инвестиционни предложения. Най-добре разчитайте на собствената си интуиция в така създалата се ситуация. В края на месеца ще направите доста големи покупки.

Истината е, че тези покупки ще изиграят ролята на дългосрочна инвестиция, тъй като ще са ви от полза и ще ви служат доста време. Постарайте се да изчистите плащанията по заеми до края на годината.

Здраве
Вашият месечен хороскоп предупреждава да се откажете от голямото физическо натоварване, тъй като това може да има негативен ефект върху здравето ви. Заемете се с възстановителни процедури, свързани със стари травми. Постарайте се да не си причинявате нови такива. Както споменахме по-горе, прекомерното физическо натоварване не е препоръчително, ако не искате да си създадете нови проблеми, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.