Най-големият менталист в света идва в България (той чете мисли и огъва предмети с мисълта си)

0
405

Предстоят две срещи на българската публика с уникалния менталист. Зрителите ще имат уникалната възможност на живо да видят истински чудеса

Лиор Сушард е от Израел.

Лиор Сушард менталист
Лиор Сушард е най-големият  менталист в света

Преди един месец беше гост на Георги Тошев по БТВ, а сега на Гала в “На кафе”.

Лиор Сушард за първи път ще изнесе представления у нас.

Това ще се случи на 19 и на 20 декември 2018 г. в Народния театър в София.Всеки, който желае, може да научи повече за способностите на Лиор от книгата, която написа.

Тя се казва “Четецът на мисли”. Продава се в книжарниците в момента. Има я и в градските библиотеки.

Лиор Сушард споделя как е започнал да чете мисли. Как през годините е развивал своите способности, докато достигне онова високо ниво на възможности, което притежава днес.

В рамките на час или два публиката се забавлява с шоуто, което предлага. Но зад всичко това се крие огромна работа.

“Да бъдеш менталист не е като да си фокусник”, разказва Лиор Сушард.

Няма измами и илюзии. Има поток на енергии между него и зрителите. Всичко се състои в това да бъде отличен психолог, но също така и невероятно сензитивен човек.

Учени са правили изследвания, но не са успели да открият как действат неговите възможности. Самият Лиор казва, че няма парапсихологически способности. Но има изключително добре развит мозък.

Той притежава свойства като телепатия. Един ден много хора ще могат да бъдат като него, стига да се научат да контролират своя мозък и да го възпитат да бъде толкова гъвкав.

Лиор Сушард успява да познае какво са написали зрителите на лист. Да отгатне поредица от числа и имена. Да разкрие името на първата любов на човека пред него. Да разгадае в кой град е роден и други. Но всичко това ще можете да го преживеете, ако посетите спектаклите, които ще изнесе в София.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.