Детектив Гари Хеселтайн говори за срещите с НЛО за първи път пред българската публика

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Гари Хеселтайн даде ексклузивно интервю за българските зрители. За първи път идва у нас и споделя интересни факти за НЛО

Той участва в Световната научна конференция за извънземните, която се проведе в Хасково.

Гари НЛО

Гари Хеселтайн говори за НЛО в Хасково

Инициатор на световния форум е проф. Лъчезар Филипов. Etv Haskovo Novini беше единствената медия, която получи изключителните права да снима конференцията.

Гари Хеселтайн в продължение на 20 години работил като полицейски детектив. Той е един от водещите разследващи на инцидента в Рендълшамската гора. Работил е в КВВС (Кралските военновъздушни сили) и в редица ядрени бази.

През 2002 г. Гари Хеселтайн създава база данни за полицейските свидетелства за неидентифицирани летящи обекти. Документирани са 550 случая, в които са участвали 1050 полицая.Гари Хеселтайн издава списание UFO TRUTH MAGAZINE. В него публикува статиите на водещи изследователи на НЛО и извънземни.

В поредицата “Без формат” Гари Хеселтайн за първи път говори за своя опит с извънземните пред българската публика. Той споделя, че когато бил на 16 години видял НЛО. Било през нощта. В небето се движел обект, който излъчвал бяла светлина. Когато преминавал над къщите, в тях токът спирал.

През 1953 г. проф. Робъртсън събира много учени да изследват летящите чинии. Тогава е създаден т.нар. Комитет Робъртсън.

През 1965 г. НЛО е причинило масово спиране на тока в Ню Йорк за 8 часа. Милиони хора останали на тъмно.

Военните пилоти, които са виждали НЛО, са най-интересните случаи за Гари. Това са хора, за чието обучение са били похарчени огромни суми. Изключителни професионалисти. Пилотират различни видове самолети и отлично познават нощното небе. Когато забележат обект, който прави резки движения за отрицателно време – издига се и се спуска, променя посоката си на движение, значи не е от земен произход.

Сред древните стенописи и йероглифи откриваме тела на астронавти. Това са хора със скафандри, които са изглеждали коренно различно от населението по Земята в древността.

Откривателят на двойната спирала на ДНК вярва, че сме създадени от извънземни. Имало е външна намеса в човешкото ДНК.

Съществува връзка между ядрените оръжия и извънземните. Предполага, че тази връзка се е зародила от времето на първата атомна бомба – 1944/1945 г. След бомбата в Япония към Космоса са се отправили вълни, които са подсказали на другите цивилизации, че човекът е достигнал до определено ниво на развитие.

Още изключително интересни факти ще научите от видеото долу.

 

 

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар