Детектив Гари Хеселтайн говори за срещите с НЛО за първи път пред българската публика

0
292

Гари Хеселтайн даде ексклузивно интервю за българските зрители. За първи път идва у нас и споделя интересни факти за НЛО

Той участва в Световната научна конференция за извънземните, която се проведе в Хасково.

Гари НЛО
Гари Хеселтайн говори за НЛО в Хасково

Инициатор на световния форум е проф. Лъчезар Филипов. Etv Haskovo Novini беше единствената медия, която получи изключителните права да снима конференцията.

Гари Хеселтайн в продължение на 20 години работил като полицейски детектив. Той е един от водещите разследващи на инцидента в Рендълшамската гора. Работил е в КВВС (Кралските военновъздушни сили) и в редица ядрени бази.

През 2002 г. Гари Хеселтайн създава база данни за полицейските свидетелства за неидентифицирани летящи обекти. Документирани са 550 случая, в които са участвали 1050 полицая.



Гари Хеселтайн издава списание UFO TRUTH MAGAZINE. В него публикува статиите на водещи изследователи на НЛО и извънземни.

В поредицата „Без формат“ Гари Хеселтайн за първи път говори за своя опит с извънземните пред българската публика. Той споделя, че когато бил на 16 години видял НЛО. Било през нощта. В небето се движел обект, който излъчвал бяла светлина. Когато преминавал над къщите, в тях токът спирал.

През 1953 г. проф. Робъртсън събира много учени да изследват летящите чинии. Тогава е създаден т.нар. Комитет Робъртсън.

През 1965 г. НЛО е причинило масово спиране на тока в Ню Йорк за 8 часа. Милиони хора останали на тъмно.

Военните пилоти, които са виждали НЛО, са най-интересните случаи за Гари. Това са хора, за чието обучение са били похарчени огромни суми. Изключителни професионалисти. Пилотират различни видове самолети и отлично познават нощното небе. Когато забележат обект, който прави резки движения за отрицателно време – издига се и се спуска, променя посоката си на движение, значи не е от земен произход.

Сред древните стенописи и йероглифи откриваме тела на астронавти. Това са хора със скафандри, които са изглеждали коренно различно от населението по Земята в древността.

Откривателят на двойната спирала на ДНК вярва, че сме създадени от извънземни. Имало е външна намеса в човешкото ДНК.

Съществува връзка между ядрените оръжия и извънземните. Предполага, че тази връзка се е зародила от времето на първата атомна бомба – 1944/1945 г. След бомбата в Япония към Космоса са се отправили вълни, които са подсказали на другите цивилизации, че човекът е достигнал до определено ниво на развитие.

Още изключително интересни факти ще научите от видеото долу.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.