Война! Слави Трифонов унизи Патрашкова: Хванала е паяжина! Журналистката: Песните му са чиста чалга!

0
858

Слави Трифонов и Кристина Патрашкова вече дори не крият конфликта си!

Тихата война между Слави Трифонов и Кристина Патрашкова вече е съвсем явна. Двамата постоянно се стрелят словесно в предаванията, в които се изявяват.

Слави Трифонов и Кристина Патрашкова
Слави Трифонов и Кристина Патрашкова са в открита война

Шоуменът не спира да я унижава в ефира на „Шоуто на Слави“. Снощи Иво Сиромахов изигра нейния образ, като заяви, че в спалнята й има паяжина. С това недвусмислено се целеше да се намекне, че журналистката отдавна не практикува консумирането на любов.

Миналата седмица тази тема също стана обект на внимание. Тогава обаче и Гала попадна в кюпа, като актьорите на Слави казаха, че са от Сухата река.

Тази сутрин обаче Патрашкова си го върна на Дългия. Когато стана дума за музика в предаването „На кафе“, където Кристина е ко-водеща, тя заяви, че за нея песните на Трифонов и „Ку-ку бенд“, с които толкова се гордеят, са чиста чалга.



Ясно е, че войната между Дългия и журналистката е в разгара си. Преди седмица съпругът на Патрашкова също се включи, като написа крайно обидни квалификации за Слави в мрежата. Той го нарече с думи като „дъно“ и „шут“.

Враждата между Трифонов и Патрашкова датира отдавна. Тя започна заради скечове, които вървят за нея в „Шоуто на Слави“ от години, а пък журналистката отговаря с провокативни статии за него в своя вестник.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.