Чудо невиждано! Млада жена пише с всеки свой крайник разнороден текст на различен език

0
409

26-годишната млада жена  омая целия свят с невероятната си дарба. Тя успява да пише с всяка от ръцете си и с всеки от краката едновременно различен текст на различен език

Млада жена от Китай пише с 2 ръце и с 2 крака на различни езици

Една млада китайка смая света с една невероятна дарба, която притежава.

26-годишната Чен Сиюан може да пише едновременно с двата си крака и с ръцете си различни текстове на различни езици. Симпатичната азиатка е поредното, много силно доказателство, че със силата на волята човешките способности и възможности са наистина безгранични.

Чен Сиюан, чието име в превод от китайски означава „мисли в бъдещето”, стана много популярна по целия свят още преди две години. Тогава пусна в глобалното интернет пространство своя видео клип, в който показва как пише едновременно с двете си ръце различни текстове. Единият е на китайски, а другият – на английски език.

Клипът обиколи светкавично земното кълбо, показвайки необичайната дарба на младата жена.



Младата китайка е преводачка от и на английски език. Младата уникална жена  живее в градчето Хандан, в провинция Хъбей, разположена в Североизточен Китай. Чен разбрала, че е способна на уникални неща. Затова тя се чудела дали няма да може да подобри своите умения.

С течение на времето и на много тренировки, младата жена осъзнала, че може да контролира мускулите на краката си толкова добре, че успява да пише думи и фрази.

Въоръжена с четки за калиграфия и в двете си ръце, както и втъкнати между пръстите на краката си, Чен Сиюан може да напише без проблем различни класически китайски поеми в четиристишия.

26-годишната преводачка споделя, че, за да пишеш с различните си крайници различен текст, е необходима огромна концентрация. „Когато пишете“, посочва Чен, „четири различни поеми по едно и също време, това изисква много повече енергия на ума. Отколкото ако пишете само един текст.“ След подобно упражнение Сиюан се чувства много изморена.

Жената допълва още, че е посетила експерт по функциите на мозъка в традиционната китайска медицина. Той установил, че частта на мозъка, свързваща лявото и дясното полукълбо, е много по-развита, отколкото на средностатистическия човек.

Тя била предизвикана не само да пише с ръце и крака различен текст, но и на различни езици. Чен Сиюан успяла да напише едновременно китайски йероглифи и английската азбука, но се оказало, че кривите на английските букви се правят доста по-трудно в сравнение с по-насеченото изписване на китайските йероглифи.

Днес Чен Сиюан от Китай се радва на своите способности. Те й позволяват да изучава много бързо чужди езици и да преписва огромен обем калиграфски текстове, без да прави правописни грешки.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.