Абсурдна държава!!! За да те настанят в социален дом в България, трябва да имаш голяма пенсия или имоти!

0
220

 Абсурдността на държавата продължава да шокира всички!

Оказва се, че социално слабите хора у нас нямат никаква закрила. По улиците ще продължават да се разхождат клошари, бездомните ще стават все повече, защото законите на институциите са изключително странни.

бездомни
Бездомните в България са обречени на смърт през зимата

За да бъде настанен един бездомен старец в социален дом, има един куп изисквания, които ако той покрива, няма да стои без дом. Трябва кандидатът да получава голяма пенсия и да притежава някакъв имот на свое име. Наистина абсурдно, защото ако имаше имот, нямаше да чака за социален дом.

Разкритието направи Кеворк Кеворкян, които сподели тези изисквания с обществеността. Даде ги като ги пример, тъй като преди дни двама старци са починали от измръзване около Кнежа.

Дори да отговаря на тези изисквания, кандидатът пак ще чака поне няколко години. За това време той може да умре от какво ли не, защото няма покрив над главата си.От 25 години насам бездомните стават все повече, сочи статистиката. Улиците са пълни с хора, които си нямат нищо, а държавата, както се оказва, не им помага по никакъв начин.

Надеждите за промяна постоянно биват стопирани от подобни бюрократични абсурдности. Най-лошото е, че постоянно се нарушават човешките права на хората, а нищо не се прави в обратната посока.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.