Детектив Гари Хеселтайн разказва за НЛО в Рендълшамската гора (+трейлър от филма, който подготвя)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Детектив Гари Хеселтайн дава второ интервю специално за българската публика. Той пристигна в България, за да участва в Световната научна конференция, посветена на НЛО

Конференцията се проведе в Хасково по инициатива на проф. Лъчезар Филипов.

Детектив Гари Хеселтайн

Детектив Гари Хеселтайн в предаването “Без формат” гостува за втори път

В първото интервю детектив Гари Хеселтайн разказва за себе си и за своите инициативи, свързани с НЛО.

Във второто интервю, което дава пред камерата на предаването “Без формат” разказва за случая в Рендълшамската гора.

Това е един от 10-те най-значими случая на Земята, свързани с НЛО.Тайните служби на САЩ и ВВС охраняват ядрени оръжия. В продължение на няколко дни военните стават свидетели на появата на извънземни близо до мястото, на което се съхраняват бомбите. При едно от наблюденията е участвал старши военен командир.

Било е 28 декември 1980 г. Командирът се оказал очи в очи с 3 извънземни същества в полето, близо до гората. Там бил кацнал техният космически кораб. Между тях е извършена телепатична комуникация. Тази тайна не искат да бъде разкрита нито американците, нито британците.

Част от тези ядрени оръжия не е трябвало да се намират на това място, защото нарушават част от споразуменията между САЩ и Великобритания.

Детектив Гари Хеселтайн започва разследване на случая. Той иска да докаже, че тази среща между най-опитния командир и извънземните се е осъществила. Тази среща между командирът и трите извънземни е била заснета от тринога камера в полето.

Преди него други са правили разследване. Когато той поема случая е разпитал повече от 35 военни полицаи. Те се намирали в базата по онова време. Част от тях все още не желаят да бъдат записани, защото продължават да се страхуват от подигравките на обществото.

В момента детектив Гари Хеселтайн подготвя документален филм и успява да стигне до определени потвърждения, за които светът по-рано въобще не е чувал. Филмът ще стане готов и представен през месец май 2019 г. Неговият трейлър е в края на видеото.

Има свидетел, който разказва как лъчи от кораба на извънземните е бил насочен точно към бункерите с ядреното оръжие.

Детектив Гари Хеселтайн е изнасял лекции в Латинска Америка. Там хората от Уругвай, Перу и Чили са изключително отворени по въпросите за НЛО. За разлика от Европа и САЩ, където се гледа с насмешка на тези теми. Става дума за военни генерали  и полковници, които пристигат, облечени с униформите си на срещите с Гари Хеселтайн.

Още невероятно интересни и напълно непознати факти ще научите за първи път от видеото долу лично от детектив Гари Хеселтайн.

 

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар