Детектив Гари Хеселтайн разказва за НЛО в Рендълшамската гора (+трейлър от филма, който подготвя)

0
345

Детектив Гари Хеселтайн дава второ интервю специално за българската публика. Той пристигна в България, за да участва в Световната научна конференция, посветена на НЛО

Конференцията се проведе в Хасково по инициатива на проф. Лъчезар Филипов.

Детектив Гари Хеселтайн
Детектив Гари Хеселтайн в предаването „Без формат“ гостува за втори път

В първото интервю детектив Гари Хеселтайн разказва за себе си и за своите инициативи, свързани с НЛО.

Във второто интервю, което дава пред камерата на предаването „Без формат“ разказва за случая в Рендълшамската гора.

Това е един от 10-те най-значими случая на Земята, свързани с НЛО.



Тайните служби на САЩ и ВВС охраняват ядрени оръжия. В продължение на няколко дни военните стават свидетели на появата на извънземни близо до мястото, на което се съхраняват бомбите. При едно от наблюденията е участвал старши военен командир.

Било е 28 декември 1980 г. Командирът се оказал очи в очи с 3 извънземни същества в полето, близо до гората. Там бил кацнал техният космически кораб. Между тях е извършена телепатична комуникация. Тази тайна не искат да бъде разкрита нито американците, нито британците.

Част от тези ядрени оръжия не е трябвало да се намират на това място, защото нарушават част от споразуменията между САЩ и Великобритания.

Детектив Гари Хеселтайн започва разследване на случая. Той иска да докаже, че тази среща между най-опитния командир и извънземните се е осъществила. Тази среща между командирът и трите извънземни е била заснета от тринога камера в полето.

Преди него други са правили разследване. Когато той поема случая е разпитал повече от 35 военни полицаи. Те се намирали в базата по онова време. Част от тях все още не желаят да бъдат записани, защото продължават да се страхуват от подигравките на обществото.

В момента детектив Гари Хеселтайн подготвя документален филм и успява да стигне до определени потвърждения, за които светът по-рано въобще не е чувал. Филмът ще стане готов и представен през месец май 2019 г. Неговият трейлър е в края на видеото.

Има свидетел, който разказва как лъчи от кораба на извънземните е бил насочен точно към бункерите с ядреното оръжие.

Детектив Гари Хеселтайн е изнасял лекции в Латинска Америка. Там хората от Уругвай, Перу и Чили са изключително отворени по въпросите за НЛО. За разлика от Европа и САЩ, където се гледа с насмешка на тези теми. Става дума за военни генерали  и полковници, които пристигат, облечени с униформите си на срещите с Гари Хеселтайн.

Още невероятно интересни и напълно непознати факти ще научите за първи път от видеото долу лично от детектив Гари Хеселтайн.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.