Военна полиция прекрати издирването на редник Стоянова: Бог да я прости!

0
342

Това е трагедия и за колегите на редник Стоянова от 61-ва Стрямска механизирана бригада. Днес Военна полиция прекрати издирването

Вчера 40-годишната Десислава Стоянова беше обявена за общонационално издирване.

Военна полиция редник Стоянова
Военна полиция прекрати издирването на редник Стоянова днес

Днес разследващите откриха трупа й.

Тялото на редник Стоянова е било намерено в Сопот. Според информация на БГНЕС, трупът е открит в пристройка до дома на военен в Сопот, с когото Десислава е имала връзка.

Въпросният военен не е бил в дома си. Днес по-късно е заловен в Мездра.



Вчера служители от Военна полиция и криминалисти от МВР правиха оглед на дома на редник Стоянова в Карлово.

Открили, че входната врата е отключена, а телефонът й се зарежда на масата. Личният й автомобил също не бил около блока, в който е живеела.

По-късно днес е открит в автоморга в Карлово. Но криминалистите намират петно кръв на паркинга. Вземат проби за изследване. Резултатите се очаква да излязат.

Това, което беше изнесено пред медиите, че се касае за жестоко убийство. Разследването тепърва има много работа, докато уточни кой е извършител, какви са били неговите мотиви и как точно е извършил това ужасно престъпление.

Редник Стоянова не се явила на работа на 5 декември. Не се обадила на своите началници. Не е подавала рапорт за напускане.

Още същият ден Военно-окръжна прокуратура образува досъдебно производство срещу редник Стоянова. Мотивите са отклонение от военна служба. Тогава е била обявена за издирване.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.