Ако видите някой от тези признаци у приятелката си, бягайте надалеч! (I част)

0
357

Добре е да сте наясно, че тя е готова да ви предаде във всеки един момент

Няма никакво съмнение, че приятелката или приятелките ви, са едни от най-близките ви хора. Именно поради тази причина вие сте склонни да й доверите някои от най-съкровените ви тайни.

приятелките
Добре е да сте наясно, че тя е готова да ви предаде във всеки един момент

Едва ли в такъв момент си давате сметка, че най-добрата ви приятелка се превръща във ваш ковчежник и ви държи в ръцете си. След като сте разкрили душата и сърцето си пред нея, тя може във всеки един момент да забие нож в гърба ви.

В този ред на мисли спокойно можете да се наречете късметлийка, ако не сте патила от ваша приятелка. Вероятно преди да се случи това, сте си мислели, че винаги можете да разчитате на нея в добро и лошо, като сте й се доверили изцяло. В даден момент обаче тя може да забие нож в гърба ви или пък да завърти главата на любимия ви мъж. Никога не подценявайте тези предупреждения!

След като вече извърши грозното предателство, тя със сигурност се превръща в един от най-омразните ви хора. Оказва се, че в дъното на душата си тези жени са изключително нещастни.
Ако се вгледате малко по-внимателно в тях ще установите, че в тях спи едно малко отхвърлено момиченце, на което някога е била нанесена много тежка душевна травма.



Това е и една от причините, поради които вашата приятелка е готова на предателство. Тя не го прави от злоба, а от самосъжаление и отчаяние.
В следващите редове ще ви разкрием малко повече за признаците, по които лесно бихте могли да разпознаете дали приятелката, пред която изливате душата си, е способна да ви забие нож в гърба.

Първото, което трябва да направите, е да се вгледате много внимателно във външния й вид. Ако забележите дори само някои от тези признаци, е добре да имате едно наум. Най-добре разбира се е да я държите далеч от себе си.

Ето кои са тези признаци:

Големи тъжни очи
Ако очите на вашата приятелка, са изпълнени с тъга и копнеж като на изоставено дете, то те несъмнено издават, че тя е нещастен и отхвърлен човек. Няма начин да не забележите тези очи, тъй като те се открояват изключително силно. Често пъти дори именно те са тези, които очароват и предизвикват възхищението и комплиментите на околните.

Обикновено за такива хора казват, че имат изключително красиви очи, но същевременно са много тъжни. Добре е да сте наясно с факта, че жените с такива очи, са способни да отмъкнат мъжа на най-близката си приятелка, без каквито и да било скрупули, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.