Ако видите някой от тези признаци у приятелката си, бягайте надалеч! (II част)

0
252

Те са способни да ви забият нож в гърба във всеки един момент

В първата част на този материал заострихме вниманието ви върху някои признаци, които не трябва да пренебрегвате у своята приятелка.

приятелка
Те са способни да ви забият нож в гърба във всеки един момент

Дори да забележите, че притежава само един от тях, то е добре да имате едно наум, че може да ви предаде във всеки един момент. Със сигурност не бихте искали да имате такава приятелка, която е способна да ви забие нож в гърба.

Ето кои са останалите признаци, на които трябва да обърнете внимание у вашата приятелка:

Извит гръбначен стълб
Все повече представители от съвременното общество страдат от сколиоза. Извитият гръбначен стълб обаче е ясен знак, че човекът срещу вас страда от неувереност. Сякаш гръбнакът отказва да държи тялото на човека изправено и търси помощ. Освен това жената предателка винаги има нужда от психологическа помощ и подкрепа, макар никога да не говори за това.



Дълги и увиснали ръце
Може би сте забелязали, че вашата приятелка има слаби крака и доста дълги ръце, които висят неловко. Вероятно на пръв поглед те създават впечатление за безпомощност и будят у вас съжаление. Често пъти обаче притежателките на такива ръце са изключително срамежливи и не знаят къде да ги сложат, особено ако всички погледи са вперени в тях. Това далеч не им пречи да ви предадат в първия удобен момент.

Изкуствени мигли и бюст
При все, че на пръв поглед те изглеждат красиви с изкуствените мигли и бюст, вътрешно те са крайно неуверени в себе си. Често пъти прибягват до тези процедури, за да се усъвършенстват и да привлекат вниманието на силния пол. За тях чуждото одобрение е толкова важно, колкото и въздуха, който дишат. В този ред на мисли, не се изненадвайте, ако отмъкнат вашия любим под носа ви.

Понижен тонус
Поредният характерен признак на приятелки-предателки, е пониженият тонус. Мускулите на тези жени са толкова слаби, че създават впечатление за недоразвити. При все, че обикновено са високи и слаби, те изглеждат доста отпуснати. Тялото им издава, че вътре в душата им се случва нещо нередно. Тя е неуверена и не може да постигне нищо сама. Поради тази причина се нуждае от подкрепата на околните. Създава впечатление на малко дете, което всячески се опитва да създаде впечатлението, че има нужда от помощ и буди съжалението на околните.

Липса на жестове и мимики
Последният притеснителен знак, на който трябва да обърнете внимание у вашата приятелка, е липсата на жестове и мимики. Обикновено те не показват емоциите си, усмихват се през зъби и остават непоклатими дори и при най-разгорещените спорове. Това далеч не издава, че са спокойни, а че имат силен самоконтрол. Същевременно това е ясен знак, че тя е дълбоко травмиран човек, който крие огромната си болка зад маска, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.