Бруталната истина за Михаела Филева изплува на повърхността!

0
329

Михаела Филева е съвсем различна зад сцената!

Зад широката усмивка на Михаела Филева има нещо, което не се нрави на никого. Красивата певица е изключително самовлюбен човек, който смята, че всички са длъжни да се съобразяват с него, твърдят познатите й.

Михаела Филева
Михаела Филева е божествено красива, но с тежък характер

В последният сезон на „ВИП Брадър“ Наско Стоев и Лора Караджова разкриха много неприятни изживявания с Мишето. По участия тя го раздавала като дама със синя кръв и се считала за по-велика от всички останали.

През пролетта ще наблюдаваме Михаела Филева като част от журито в „Гласът на България“. Тя сменя Поли Генова, чиито решения през последните два сезона на предаването внесоха много смут сред зрителите.

Говори се обаче, че Мишето се е сдобила с мястото си в журито чрез връзки. Връзката й в случая е Графа, който от две години също е ментор в шоуто. Влади Ампов е продуцент на Филева от 7 години насам.



Михаела вече веднъж бе част от подобно предаване. Тя беше жури в „България търси талант“, където също предизвика доста разногласия сред зрителите, които не я одобриха особено.

Тежкият характер на певицата с най-дългите крака най-вероятно ще се прояви и тази пролет. Остава да разберем дали все пак си е взела поука и ще бъде малко по-благосклонна към участниците, с което да стане по-симпатична и на зрителите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.