Някога Андреа се водеше красива…

0
660

Андреа показа, че годините при нея са станали безкомпромисни доста отрано…

Певицата Андреа, която от 11 години топли леглото на боксьора Кубрат Пулев, се показа в изключително лоша светлина на финала на „Биг Брадър“. Фолк дивата е една от най-коментираните звезди в момента, въпреки че не участва в шоуто, а само се появи като защитник на Златка Райкова.

Андреа
Ето как изглежда Андреа в действителност и на клиповете си

Теодора Андреева до малко над месец ще навърши 32 г., но това по никакъв начин не е оправдание за външния й вид. Тя показа доста натрупани килограми и мнозина се запитаха дали наистина е била красива през всичките тези години, или всичко е било от фотошоп?!

Факт е, че както и да е изглеждала в действителност, всички я считаха за красавица. Тогава беше и по-млада, което може би е съдействало за по-добрия й външен вид.

Сега обаче истината лъсна в най-пълния си вид. Килцата на Андреа, за нейна зла участ, се трупат на лицето й и това се вижда с просто око.



Зрителите на Нова телевизия вече два дни коментират, че са потресени от видяното. Половинката на Кобрата изглеждаше като лелка, а е само на малко над 30 г.

Доста известни личности също използваха възможността да се изгаврят с певицата. Албена Вулева, която от години води война с нея, подчерта иронично визията й. Ася Капчикова пък откровено си написа над снимките й „ужас“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.