Ексклузивно интервю с Ърлинг Странд за НЛО специално за българските зрители

0
418

В поредицата „Без формат“ на ТВ Хасково гостува Ърлинг Странд. Той пристигна в България, за да участва в Световната конференция за НЛО

Конференцията се проведе в Хасково по инициатива на проф. Лъчезар Филипов.

Ърлинг Странд Хесдален
Ърлинг Странд разказва за НЛО в Хесдален

ТВ Хасково получи изключителните права да излъчи този уникален световен форум.

Повече от 30 години Ърлинг Странд изследва феноменът „Хесдален“. Хесдален е долина в Норвегия, която се намира  на 350 км от Осло. Още преди Втората световна война там са били наблюдавани странни светлини.

Лично Ърлинг Странд  е наблюдавал такива светлини. Те се държат по необичаен начин. Първата светлина, която видял със собствените си очи, оставила трайно впечатление. Тя била много по-силна и много по-интензивна отколкото очаквал.



Светлината била видима час и половина. Движила се бавно. На моменти спирала. Връщала се обратно и пак спирала. Движела се нагоре – надолу. На моменти била толкова силна, че осветявала земята.

При други наблюдения Ърлинг Странд е виждал как голямата светлина се разделя на други по-малки. Те се откъсват от голямата светлина. Друг път се случва обратното. Голямата светлина привлича към себе си по-малките.

Учените са на мнение, че светлините не идват от тела, които имат маса (тегло) като нашите земни обекти и предмети. Ако те тежаха по начина, по който тежат нашите предмети, тези светлини не биха могли да се местят с такава светкавична скорост.

Вероятно те притежават други параметри, които не са познати за нас, смята Ърлинг Странд.

По време на някои от тестовете, учените усещали, че под краката им земята се загрява. Те не можели да дадат разумно обяснение за този факт.

Други наблюдатели споделяли, че усещат полюшване сякаш се намират на лодка в океана.

Още изключително интересни и непознати факти ще научите от видеото долу лично от Ърлинг Странд.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.