Древните българи поставят началото на други древни цивилизации (ВИДЕО)

0
702

Изтъкнати български учени разбиват митовете и дават началото на ново познание за древните цивилизации, което наистина е повод за национална гордост

Не само народът на Израел е Богоизбран – напуснал Древен Египет под предводителството на Мойсей, получил скрижалите с 10-те Божии заповеди, 40 години бродил из пустинята, докато накрая се озовал на териториите в района на Йерусалим, където векове по-късно ще се роди Иисус Христос – Синът Божий.

Стъпвайки на различни открития, които са успели да направят през годините,  изтъкнати български учени като акад. Киряк Цонев и Мирослава Цонева – неговата дъщеря, изтъкват своите твърдения, че от населението по българските земи са тръгнали и други древни цивилизации.

kiriak-conev
Ексклузивни  разкрития за древните цивилизации
kiriak-conev
Това е книгата, от която можете да получите още полезна информация за древните цивилизации

Акад. Киряк Цонев и Мирослава Цонева са направили изследвания на Варненско – Дуранкулашката цивилизация, която се нарежда сред най-първите в човешката история и е била доста развита за онези години.

Тя  била унищожена от Черноморския потоп. Затова населението, което успяло да се спаси, започнало да търси нови земи, на които да се засели.



Българите са основали древната шумерска цивилизация.

Българите са дали началото на династиите в Древен Египет по линия на богинята Бастет от Странджа, която е погребана в Египет.

Ще научите  как и защо  Свети Константин Кирил Философ посетил Багдад и гостувал на багдадския халиф.

Още неподозирано любопитни факти излагат гостите във „Въпрос на гледна точка“  акад. Киряк Цонев и Мирослава Цонева.

Изгледайте видеото, за да чуете лично обясненията за тези древни цивилизации, защото няма смисъл да бъдат преразказвани думите на двамата български учени.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.