Деси Радева искрено и лично пред Карбовски

0
387

Съпругата на президента ген. Радев Деси Радева споделя за своята младост и  своя живот в предаването “Втори план” по БТВ на Мартин Карбовски

Десислава Радева е родена и израсла в Бургас.

Деси Радева
Деси Радева при Карбовски

Искала да следва журналистика, но трябвало да има поне 2 публикации.

Или в софийски вестник или в бургаски. Но понеже нейната майка не била партиен член, нито самата Деси, не могла да осъществи своята мечта.

Започнала да работи в предприятието за риба “Славянка”. Лепяла етикети на консервите.  Била заобиколена от много цигани. Една ромка се опитала да я научи да игра кючек, но не се получило. Ромката й казала, че от нея нищо не става.Била за известно време  манекенка. Вземала по 10 лева за едно ревю.

Румен Радев присъствал на едно от нейните ревюта на 8 декември. Двамата се познават от 1987 г. Румен Радев научил къде живее Деси в Бургас. Станал познат и на нейната майка. Деси и Румен били просто приятели.

През 1989 г. пристига в София. В столицата следвала “Финанси и кредит” в УНСС. Живяла в общежитие в Студентски град.

След демократичните промени Деси Радева искала да емигрира от България. Нейни приятели й помогнали да стане офис мениджър на студентското предаване “Ку-Ку”, а по-късно “Каналето”.

След години започва работа във ВВС (Военно-въздушните сили).

Там намира хора, които са изключителни професионалисти, но без всякакво самочувствие.

Деси Радева се занимавала с връзки с обществеността. Тя започнала да работи върху това да вдигне самочувствието на своите колеги. Там била колежка на ген. Румен Радев, но двамата все още не са били семейство. Когато ген. Радев напуска ВВС, за да стане президент, неговите колеги плакали.

След като става съпруга на президента, Деси Радева открива големите предимства. На 1 януари 2018 г. гледала концерта на Виенската филхармония във Виена и получила автограф от маестро Рикардо Мути.

Както и представление в Балшой театър. Има възможност да се среща с много интересни хора. Но недостатъците са повече.

Двамата нямат личен живот. Не може свободно да отиде някъде да пие кафе и просто да наблюдава хората.

Трябва да се съобразява с много неща, а по принцип Деси Радева е открит човек.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.