„Обратните“ на бунт: 78% от българите не им дават да сключат брак!

0
275

Интересна статистика за включването на брак между еднополови излезе наяве!

В днешно време е модерно да се живее на семейни начала, вместо в узаконени отношения, които се създават чрез сключване на брак. Все повече хора, главно мъже, предпочитат да не се женят.

брак
Хората не искат да виждат такъв билборд, още по-малко пък брак

Не така обаче стоят нещата с хората с „обратна“ ориентация. Оказва се, че те дават мило и драго да се оженят, но просто законът в България не им позволява.

„Дойче веле“ направи много интересно проучване, според което главната причина законът да не се променя е в нетолерантността на българите. Цели 78% от тях не желаят да виждат гей бракове у нас, но най-интересното е, че ако погледнем само младото население, 68% са посочили, че са против такива бракове.

Това идва донякъде изненадващо, тъй като се тръби навсякъде, че „обратните“ в България се увеличават. Това може би е така, тъй като допреди 20 години те бяха единици, а сега си правят цели паради, но общият им процент от населението продължава да не бъде висок.



Повечето хетеросексуални българи изтъкват, че не са против гейовете като цяло, а против демонстрацията на тяхната сексуалност. Това е нещото, което най-вече дразни околните.

„Нека си лягат с когото щат, но да не го натрапват. Вечно дискриминирани се описват, а имат повече права от нормалните.“ – възмущава се Фейсбук потребител.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.