Таро прогноза за втората половина на декември за Козирог, Водолей, Риби

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Не е изключено да получите доста изкусително предложение

Точната Таро прогноза ще ви даде полезни напътствия какво е добре да направите или да не правите в дните, оставащи до края на месец декември.

Таро прогноза

Не е изключено да получите доста изкусително предложение

Ето какво гласи точната Таро прогноза за всеки един от зодиакалните знаци:

Козирог
В дните до края на месеца ще трябва да се опитате да погледнете от друг ъгъл дори и на най-неприятните ситуации. В случай, че се чувствате твърде уморени, е време да помислите дали бизнесът или проектите, с които сте се захванали наистина си струват усилията, които влагате. Дайте си сметка дали не сте се превърнали в доброволна „жертва“.

До края на годината има голяма вероятност да получите много изкусително предложение или пък да бъдете… изкушени. Въпреки всичко се опитайте да не губите присъствие и преценете трезво нещата. Не се поддавайте на моментния импулс.

Съвет на картите: Преминете през всички изпитания, на които ще ви подложи съдбата. Само така ще почувствате новото начало.

Водолей
Има голяма вероятност човек от обкръжението ви да се прояви в не много добра светлина. Това пък може да доведе до непредвидени трусове. Въпреки това не позволявайте на това лошо преживяване да отнеме цялата ви вяра в хората и в приятелството. Вашата Таро прогноза ви съветва да не предприемате сериозни или пък активни действия в дните до края на месеца. По-добре би било да спрете и да се огледате какво точно сте свършили, за да имате възможността да анализирате цялата изминала година на спокойствие.

Съвет на картите: Опитайте се да общувате само с хората, които са ви приятни и с приятелите, които са доказали лоялността си през годините.

Риби
Вашата Таро прогноза съветва на пук на цялата суматоха през декември, в оставащите дни до края на месеца да се опитате да останете насаме със себе си. Правете го по-често. Направете пълен одит на вашите мисли и нагласи. Опитайте се да начертаете плановете, които да следвате през следващата година. Няма смисъл да се впускате във философски разговори с приятелите ви, тъй като така или иначе няма да успеете да сближите гледните си точки. Дори напротив – това, което може да постигнете е да развалите настроението си за Нова година.

Съвет на картите: Опитайте се да визуализирате успехите и победите си през следващата година. Само така няма да се наложи да чакате дълго време, преди да станат факт, пише zajenata.bg.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар