Таро прогноза за втората половина на декември за Козирог, Водолей, Риби

0
277

Не е изключено да получите доста изкусително предложение

Точната Таро прогноза ще ви даде полезни напътствия какво е добре да направите или да не правите в дните, оставащи до края на месец декември.

Таро прогноза
Не е изключено да получите доста изкусително предложение

Ето какво гласи точната Таро прогноза за всеки един от зодиакалните знаци:

Козирог
В дните до края на месеца ще трябва да се опитате да погледнете от друг ъгъл дори и на най-неприятните ситуации. В случай, че се чувствате твърде уморени, е време да помислите дали бизнесът или проектите, с които сте се захванали наистина си струват усилията, които влагате. Дайте си сметка дали не сте се превърнали в доброволна „жертва“.

До края на годината има голяма вероятност да получите много изкусително предложение или пък да бъдете… изкушени. Въпреки всичко се опитайте да не губите присъствие и преценете трезво нещата. Не се поддавайте на моментния импулс.



Съвет на картите: Преминете през всички изпитания, на които ще ви подложи съдбата. Само така ще почувствате новото начало.

Водолей
Има голяма вероятност човек от обкръжението ви да се прояви в не много добра светлина. Това пък може да доведе до непредвидени трусове. Въпреки това не позволявайте на това лошо преживяване да отнеме цялата ви вяра в хората и в приятелството. Вашата Таро прогноза ви съветва да не предприемате сериозни или пък активни действия в дните до края на месеца. По-добре би било да спрете и да се огледате какво точно сте свършили, за да имате възможността да анализирате цялата изминала година на спокойствие.

Съвет на картите: Опитайте се да общувате само с хората, които са ви приятни и с приятелите, които са доказали лоялността си през годините.

Риби
Вашата Таро прогноза съветва на пук на цялата суматоха през декември, в оставащите дни до края на месеца да се опитате да останете насаме със себе си. Правете го по-често. Направете пълен одит на вашите мисли и нагласи. Опитайте се да начертаете плановете, които да следвате през следващата година. Няма смисъл да се впускате във философски разговори с приятелите ви, тъй като така или иначе няма да успеете да сближите гледните си точки. Дори напротив – това, което може да постигнете е да развалите настроението си за Нова година.

Съвет на картите: Опитайте се да визуализирате успехите и победите си през следващата година. Само така няма да се наложи да чакате дълго време, преди да станат факт, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.