Бременната Петя Дикова иска да роди като омъжена жена, както си му е редът, но уви…

0
557

Петя Дикова притиска Илиян Любомиров за брак, но той се дърпа!

Журналистката Петя Дикова разкри само преди 3 дни в ефир, че чака първото си дете. Новината е била добре известна на близките й от доста повече време, но те са я пазили в тайна.

Петя Дикова и Илиян Любомиров
Илиян Любомиров не иска да се ожени за Петя Дикова, въпреки че е бременна от него

Бащата е поетът Илиян Любомиров. Фактът, че скоро ще има дете обаче, по никакъв начин не променил начина му на мислене и той все още отказвал категорично да се ожени.

Илиян е твърдо против брака и го обяви в ефира на Нова телевизия, където се изявява като ко-водещ в „На кафе“. „Няма да храня 200 гладни“, отсече поетът с прякор Августин Господинов.

Той твърди, че и Пипи не е по браковете, но историята говори друго. Всеизвестно е, че няма жена, която да каже „не“ на предложение от любимия мъж, особено ако носи и детето му.



Ясно за всички е, че Илиян Любомиров не иска да се ожени, което се очакваше да се промени след новината за бебето, но уви. Той все още не иска да предприеме тази стъпка, а твърди, че обича Петя.

Говори се, че причината е в парите. Макар да печели добре в рекламната агенция, в която работи, и в „На кафе“, поетът бил доста стиснат по природа. Затова засега Дикова ще трябва да се задоволи с извънбрачно раждане. Родителите й обаче едва ли ще оставят нещата така.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.