Каква рокля да изберете за новогодишната нощ, за да приковете всички погледи?

0
238

Не прекалявайте с аксесоарите

Изборът на рокля за новогодишната нощ със сигурност не е никак лесна задача.

рокля
Не прекалявайте с аксесоарите

Голяма част от дамите може би все още се колебаят коя точно рокля ще им подхожда най-много. Разбира се всяка една дама се вълнува как ще посрещне Нова година.

Може би вече сте обиколили доста магазини и сте пробвали десетки рокли в търсенето на идеалната. Всичко това е защото е от особена важност да сте спретнати и красиви, за да може всичко да ви върви като по мед и масло през 2019 година.

В следващите редове ще ви разкрием какви са тенденциите, с които трябва да се съобразите при избора на рокля, за да сте в крак с модата.



Ето как да изберете рокля, за да се превърнете в звездата на вечерта:

Пера
Според модната дизайнерка Миучиа Прада, най-силното оръжие за съблазняване винаги е едно и също – красиво бельо и пера. При все, че модата се върти, думите й все още са изключително актуални към днешна дата. Немалка част от днешните дами се вълнуват от стила „Великият Гетсби“. Ако изберете дреха в този стил, несъмнено ще сте перлата на вечерта. Една от най-съблазнителните комбинации, е голи рамене и пера. Перата ще създадат 3D ефект. За да балансирате избора си на тоалет, заложете на стилна прическа.

Пайети
Пайетите и брокатът, са последният писък на модата. Несъмнено, ако заложите на такова облекло, всички погледи ще са вперени във вас. При движение ще блестите сякаш сте поръсени със златен прашец. Ако пък заложите и на рокля със златист цвят, няма никакво съмнение, че сте ударили десетката.

Рокля с шарки
Този тип десен наистина е много красив, но същевременно е и доста сложна тенденция. От особено значение е да обърнете внимание на няколко правила, ако все пак решите да заложите на този вариант. Много е важно да нямате излишни неща по вас като брошка или нещо друго, което да претрупа визията ви. Най-добре е да заложите на винено, златно или смарагдово.

Гащеризон
Отличен избор за празничната новогодишна нощ, е гарещизонът в случай, че поради някаква причина роклите не ви допадат. Към днешна дата той не само отново е на мода, а и е истински хит сред модните тенденции. Той е изключително подходящ както за ежедневната делова визия, така и за официални вечери. Много е важно да обърнете внимание не само на материята, а на цвета му. Най-добре е да заложите на жълт или златен цвят, за да сте в тон с новата година, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.