Слави Трифонов се срина: Отказа се да влиза в политиката, а мястото му в телевизията е под въпрос!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Слави Трифонов унищожи всичките си цели за бъдещето само за една седмица!

След гостуванията на няколко човека от властта Слави Трифонов е длъжен да избере нов път, различен от политическия. Хората са потресени и много разочаровани от поведението на Дългия, което определят като подмазваческо и предателско спрямо тях.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се срина

Шоуменът не само не притисна Бойко Борисов по никакъв начин, а се държа като заплашен с пистолет. Той дори не успяваше добре да си задава въпросите, а на моменти мънкаше пред него.

Последните проучвания сочат, че Слави е изгубил над 50% от своя електорат. Това го е накарало да преосмисли ситуацията и да се откаже от влизане в политиката, докато още не е станал за смях.

Трифонов е решил да впрегне всичките си сили в телевизията, защото и там нещата не били никак на добре. В последните седмици рейтингът на шоуто паднал главоломно, тъй като мнозина спрели да гледат само заради излагацията му с премиера.Ако не измисли нещо, нищо чудно догодина “Шоуто на Слави” да бъде свалено от bTV след 19 години е ефира на тази телевизия. Нещо, което ще срине напълно авторитета на Дългия.

Той опитва да се реабилитира пред зрителите, като снощи сериозно разкритикува правителството, но вече малцина му вярват, че търси промяната. По-скоро на това се вика “след дъжд качулка”.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар