Имън Ансбро в ексклузивно интервю за БГ публика за първите реални сигнали от НЛО

0
312

Имън Ансбро гостува в поредицата „Без формат“ на Etv Haskovo Novini. Той беше в Хасково за участие в Световната конференция за НЛО

Световната конференция беше организирана от проф. Лъчезар Филипов.

Имън Ансбро НЛО
Имън Ансбро разказва за първите сигнали от НЛО

Хасково ТВ беше единствената българска медия, оторизирана да отрази това уникално и първо по рода си събитие.

Имън Ансбро е астроном. Той работи в две направления – роботизирани телескопи за астрономи и  СЕТИ – Кингсланд – мрежата за търсене на извънземен живот.

В продължение на 30 години  Имън Ансбро работи в британската изследователска мрежа СЕТИ.



Всяка година астрономи и физици се събират заедно в продължение на 2 дни, за да обменят информация относно последните изследвания и открития.

СЕТИ е съкращение от английски език на „Търсене на извънземен разум“. То се е появило през 1961 г. благодарение на трима астронома. До момента са били проведени много изследвания.

СЕТИ има 3 различни области. Най-популярната е Радио СЕТИ, втората е оптичната, а третата е инфрачервената. Радио СЕТИ заема 95% от цялата структура на СЕТИ. Мрежата няма връзка с военните и с правителствата.

До 1992 г. в САЩ и в Русия СЕТИ се финансира от държавата. След тази година в САЩ финансирането се извършва изцяло с държавни средства.

През 1990 г. Имън Ансбро започва да се интересува от НЛО съвсем случайно. В продължение на 3 години директор на планетариум в Англия е получавал светлинни сигнали в небето. Този астроном попитал Имън Ансбро дали не проявява интерес към тези необичайни светлини. Така започнал своята работа.

Работата на Имън Ансбро се състои в това да разследва срещите на случайните граждани с НЛО.

През 2016 г. засича необикновен сигнал от Космоса. По това време група учени разработвали нова и уникална за нашето време машина. Само няколко седмици по-късно дошли и първите сигнали от Космоса.

Това са различни видове шум. Учените използвали различни видове филтри, за да могат да минимизират шума. Шумът не може да бъде изчистен напълно, но въпреки него, до учените вече достига определено количество информация.

Въпросните извънземни са наблюдавали Земята от дълго време. Изучавали са човешките езици на Земята. Влезли са в контакт с правителствата на някои държави.

Извънземните са успели да намерят начин да разбират човешкия език чрез интерпретация. Това са биологични единици, които приличат на нас, но въпреки това са много по-напреднали от нас.

От видеото долу ще научите още непознати и изключително интересни факти за НЛО.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.